ΤΟΠΙΚΟ

Τρία νέα κρούσματα σε ομάδα της ΕΠΣΘ

τρία-νέα-κρούσματα-σε-ομάδα-της-επσθ-748027

Ακόμη τρία κρούσματα ήρθαν να προστεθούν σε ακόμη μία ομάδα της ΕΠΣΘ τα τελευταία 24ωρα, ανεβάζοντας συνολικά τον αριθμό στα οκτώ από την περασμένη εβδομάδα.

Τα δύο νέα περιστατικά ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ μόλις το περασμένο Σάββατο και συνολικά οι δύο ποδοσφαιριστές και ένας παράγοντας έχουν μπει ήδη σε καραντίνα από την περασμένη εβδομάδα. Το πρώτο κρούσμα στην ομάδα είχε ανακοινωθεί την περασμένη Δευτέρα κι από κει και πέρα η ομάδα προχώρησε στις απαραίτητες ιχνηλατήσεις, βρίσκοντας θετικά στον ιό ακόμη δύο μέλη της.

Η ομάδα ανέστειλε τις προπονήσεις της περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων και τέθηκε αυτοβούλως σε καραντίνα, για να επιστρέψει και πάλι σε δράση σε λίγες μέρες.

Αναμφίβολα η κατάσταση με τον κορονοϊό έχει θορυβήσει τις περισσότερες ομάδες, κάποιες εκ των οποίων έχουν βάλει προσωρινά λουκέτο σε προπονήσεις, σταματώντας την προετοιμασία τους, λίγες μέρες πριν από την επίσημη σέντρα με το Κύπελλο ΕΠΣΘ το διήμερο 4-5 Σεπτεμβρίου, αφού η ΕΠΣΘ δεν έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημα την μετάθεση τους.

Ηδη ένα σενάριο θέλει την μετάθεση των πρώτων αγώνων του Κυπέλλου ΕΠΣΘ από τις 4-5 Σεπτεμβρίου για τις 11-12 του ίδιου μήνα.

Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας προτρέπει τους συλλόγους να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα υγιεινής τονίζοντας στην ανακοίνωση τους:

«Κατόπιν των προσφάτων κρουσμάτων Covid-19 σε Ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές αλλά και της γενικότερης επαύξησης αυτών στην περιοχή μας, η ΕΠΣΘ εφιστά την προσοχή σε όλα τα Σωματεία – Μέλη της και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς.

Η σχολαστική τήρηση των κανόνων υγιεινής και των ειδικότερων οδηγιών του ΕΟΔΥ πρέπει να αποτελεί συνεχές μέλημα όλων μας. Με προφύλαξη & προσοχή θα είμαστε όλοι καλά και θα μπορούμε να ανταμώσουμε στα γήπεδα.

Υγεία και προσοχή».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου