ΤΟΠΙΚΟ

Νέα αρχή για Σαρακηνό

νέα-αρχή-για-σαρακηνό-748437

Με επιφύλαξη και ανησυχία η προετοιμασία για το αβέβαιο λόγω κορονοϊού πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Σαρακηνού η οποία ξεκίνησε στις 27 Ιουλίου με τους παίχτες και το προπονητικό τιμ να διανύουν την τρίτη εβδομάδα κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ

Τη δεδομένη στιγμή είναι σίγουρο πως υπάρχει αβεβαιότητα στους τοπικούς συλλόγους, αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι, αφού τα κρούσματα σε αθλητές ορισμένων σωματείων του νομού μας, έχουν αναστείλει τη δραστηριότητα σε μερίδα συλλόγων. Ο Σαρακηνός ωστόσο συνεχίζει, και προχθές έδωσε και φιλικό παιχνίδι, απέναντι στον Τοξότη, του οποίου και επιβλήθηκε με 2-0. Την περσινή περίοδο ο Σαρακηνός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ, διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος τον χειμώνα.

Τα φιλικά προετοιμασίας

Από νωρίς ο Σαρακηνός και συγκεκριμένα από την 1η Αυγούστου ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας νικώντας με σκορ 5-1 τον Αστέρα Ριζομύλου. Ένας ακόμη αγώνας προετοιμασίας έγινε με την «νεαρή» ομάδα του Διμηνίου. Το τελευταίο φιλικό που έδωσαν οι «ροσονέρι» ήταν με τον Τοξότη το οποίο τους βρήκε νικητές με σκορ 2-0 και σκόρερ τον Καλαμάτα και των «επαναπατρισμένο» Γκάμπα. «Θύμα» του κορονοϊού βέβαια έπεσε το φιλικό του Σαρακηνού με τον Ιάσωνα, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη, αλλά αναβλήθηκε με την ομάδα της Άλλης Μεριάς να έχει αναστείλει τις προπονήσεις της.

Με νεανικό πνεύμα από τη νέα σεζόν

Σε νέα παιδιά γεμάτα όρεξη για ποδόσφαιρο θα βασιστεί την φετινή αγωνιστική σεζόν η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη δεδομένων των πολλών αλλαγών, που στελεχώνουν εδώ και λίγο καιρό την ομάδα. Έντονη είναι η μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας του Σαρακηνού από την αρχή κιόλας της μεταγραφικής περιόδου με επτά νέες μεταγραφές. Βέβαια ο προπονητής δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Οι προσθήκες στο ρόστερ δεν έχουν τελειώσει καθώς θα υπάρξουν και δύο με τρεις μεταγραφές ακόμα στο κοντινό μέλλον, περιμένοντας ποδοσφαιριστές που πιθανότατα θα «κοπούν» από τις ομάδες ανώτερων κατηγοριών».

Οι μεταγραφές του Σαρακηνού μέχρι σήμερα έχουν ως εξής:

Αντώνης Φραγκογιάννης: Στην ομάδα επέστρεψε ο Αντώνης Φραγκογιάννης. Ο 20χρονος με την επιστροφή του θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μετά την σεζόν που διένυσε στον Θησέα Αγριάς.

Αλέξανδρος Γώγος: Ο 17χρονος χαφ είναι μία ακόμη προσθήκη του Σαρακηνού με τον ίδιο να παίρνει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια της ομάδας, επιβεβαιώνοντας τις δυνατότητες που έχει και την βοήθεια που μπορεί να παρέχει στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο νεαρός την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε για την ομάδα του Τοξότη.

Χρήστος Γκάμπας: Ο Χρήστος Γκάμπας αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή-επιστροφή η οποία θα στελεχώσει το ρόστερ της ομάδας του Γιάννη Φασουράκη με τον έμπειρο 25χρονο που έρχεται από τον Πύρασο να είναι έτοιμος να βοηθήσει την νέα του ομάδα. Ο Γκάμπας νωρίτερα είχε αγωνισθεί για πολλές ομάδες των τοπικών κατηγοριών της ΕΠΣΘ ενώ είχε ακολουθήσει και την προετοιμασία της Νίκης Βόλου.

Αγγελος Κολημήτρας: Ο 25χρονος αμυντικός μέσος Άγγελος Κολημήτρας έχει αγωνισθεί σε πολλές ομάδες του νομού μας με τελευταία αυτή της Αγίας Άννας από την οποία και αποκτήθηκε. Σημαντικό είναι να σημειωθεί πως ο νέος αμυντικός του Σαρακηνού έχει αγωνισθεί και εκτός συνόρων για λογαριασμό των γερμανικών ομάδων TSV Schwaikheim και TSG Backnang 1919.

Βαγγέλης Βασιλείου: Μετά από πολύχρονη θητεία στον Μαγνησιακό ο Σαρακηνός απέκτησε και τον πολύπειρο στόπερ Βαγγέλη Βασιλείου.

Αποστόλης Τριανταφύλλου: Επίσης αμυντικός είναι και ο Αποστόλης Τριανταφύλλου, ο οποίος είναι 19 χρόνων και αποκτήθηκε από την Ομόνοια Λάρισας.

Αποστόλης Κουτσαρνάκης: Ο 20χρονος νεοαποκτηθέντας από το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης Βόλου Αποστόλης Κουτσαρνάκης θα στελεχώσει την γραμμή κρούσης του Σαρακηνού.

Ο πολύπειρος σκόρερ Ορέστης Χισάι

Ορέστης Χισάι: Σημαντικότατη ενίσχυση των ροσονέρι με την απόκτηση και του πολύπειρου σκόρερ Ορέστη Χισάι. Το νέο απόκτημα του Σαρακηνού αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και έχει ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα. Νωρίτερα στην καριέρα του έχει αγωνιστεί για την ομάδα της Σκοπέλου και για τον ΑΟ Σκιάθου από όπου και αποκτήθηκε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου