ΤΟΠΙΚΟ

Δεν τα κατάφερε ο Ρήγας

δεν-τα-κατάφερε-ο-ρήγας-554681

Την ήττα με 1-0 γνώρισαν οι Βελεστινιώτες στο Μακροχώρι απέναντι στην τοπική ομάδα

Σε έναν αγωνιστικό χώρο… βούρκο, εξαιτίας της βροχής, που δυσκόλευε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, ο Ρήγας Φεραίος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Μακροχώρι, για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’Εθνικής.

Οι Βελεστινιώτες γνώριζαν εξ αρχής ότι θα αγωνίζονταν σε μία δύσκολη έδρα, όσον αφορά τη δυναμικότητα των γηπεδούχων, και αγωνίστηκαν συγκροτημένα, προκειμένου να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Στην αναμέτρηση του Δημοτικού Σταδίου Μακροχωρίου, το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες, χρησιμοποιώντας κυρίως δύναμη, να προσπαθούν να επιβληθούν στον αντίπαλό τους. Ετσι, το σφύριγμα για τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τα δύο σύνολα ισόπαλα με 0-0.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ μετά από τέρμα του Ελευθεριάδη, για το οποίο χρειάστηκε -μάλιστα- μεγάλη δόση τύχης μέχρι να φτάσει στα δίχτυα του Κεφαλά. Συγκεκριμένα, στο 52’ο Α. Ηλιάδης έκανε μία συρτή σέντρα, με την μπάλα να χτυπά στον Βουραζέρη και να στρώνεται στον Ελευθεριάδη. Ο τελευταίος έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Χρήστο Σπαθή, πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα κυανόλευκα δίχτυα.

Μετά την επίτευξη του τέρματος για τους γηπεδούχους, οι παίκτες του Ρήγα Φεραίου πίεσαν και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Ετσι, μετά από την εν λόγω αναμέτρηση, οι Βελεστινιώτες επικεντρώνονται στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, με τον Δωτιέα Αγιάς την ερχόμενη Κυριακή, στο οποίο είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη, προκειμένου να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οσον αφορά τις ομάδες που… κυνηγάει ο Ρήγας, το ευχάριστο είναι ότι ηττήθηκε και ο Α.Ο. Καρδίτσας, άρα δεν μεγάλωσε η ψαλίδα από την 8η θέση.

Τέλος, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Ρήγας Φεραίος εξέφρασε τη θλίψη και τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Τάκη Συνετόπουλου, που αποτέλεσε κορυφαία ποδοσφαιρική μορφή για τη Μαγνησία.

Οι συνθέσεις:

Μακροχώρι: Σταματέλος, Συμεωνίδης (74’Μάλτος),Σαριγιαννίδης, Ηλιάδης Γ., Σαλέπης, Πιέτρα, Μαυρίδογλου (61’Τζεϊρανίδης), Γεωργίου, Καφές, Ηλιάδης Α., Ελευθεριάδης (67’Τσακαλίδης).

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Κόκκας, Γούτσιος, Βουραζέρης, Σπαθής, Μπλέτσας(60’Μπίκας), Χατζής, Ζατσάι, Γκίκα, Κουβελάς, Τσουκάλης.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Τρίκαλα – Λευκάδια 0-0

ΑΟ Καρδίτσας – Κύμη 0-2

Μακροχώρι – Ρήγας Φεραίος 1-0

Λαμία – Πυργετός 6-2

Δωτιέας Αγιάς – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-1

Χαλκίδα – Αχιλλέας Δομοκού 1-1

Νάουσα – Αμπελωνιακός 3-0

Ρεπό: Μαχητής Τερψιθέας

Η βαθμολογία

1.Λαμία 22

2.Μακροχώρι* 19

3.Α.Ο. Κύμης 18

4.Λευκάδια* 15

5.Τρίκαλα* 14

6.Αχιλλέας Νεοκ.* 14

7.Δωτιέας Αγιάς* 13

8.Α.Ο. Καρδίτσας 10

9.Ρήγας Φεραίος* 9

10.Νάουσα 9

11.Αχιλλέας Δομ. 8

12.Μαχητής Τερψ. 8

13.Αμπελωνιακός 5

14.Α.Ο. Χαλκίς 5

15.Πυργετός 0

Με αστερίσκο οι ομάδες που δεν έχουν κάνει το ρεπό τους

Επόμενη αγωνιστική (10η)

Α.Ο. Καρδίτσας – Τρίκαλα

Α.Ο. Κύμης – Λαμία

Λευκάδια – Μακροχώρι

Ρήγας Φεραίος – Δωτιέας Αγ.

Πυργετός – Χαλκίδα

Αχιλλέας Δομ. – Νάουσα

Μαχητής Τερψ. – Αμπελωνιακός

Ρεπό: Αχιλλέας Νεοκ.

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Ματής

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου