ΤΟΠΙΚΟ

Με πίστη και αισιοδοξία

με-πίστη-και-αισιοδοξία-558386

Στο Μακροχώρι Ημαθίας αγωνίζονται σήμερα (3 μ.μ.) οι Βελεστινιώτες, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, και στοχεύουν σε μία καλή εμφάνιση και στους εκτός έδρας βαθμούς, προκειμένου να αναρριχηθούν στη βαθμολογία του 3ου ομίλου.

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Ματής

Τρεις εβδομάδες μετά το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι και την ισοπαλία στα Τρίκαλα κόντρα στην τοπική ομάδα με 1-1, οι Βελεστινιώτες δοκιμάζονται σε μία ακόμη δύσκολη έδρα, αυτή της Ένωσης Αποστόλου Παύλου, το Δημοτικό Στάδιο Μακροχωρίου.

Η ομάδα της Ημαθίας βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου, έχοντας 16 βαθμούς -χωρίς ωστόσο να έχει κάνει το ρεπό της- τρεις βαθμούς μακριά από την πρώτη Λαμία. Μάλιστα, εντός έδρας, τη φετινή αγωνιστική περίοδο μετρά δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, αυτή απέναντι στον Α.Ο. Κύμης τη 2η αγωνιστική.

Η αποστολή των κυανόλευκων δεν θα είναι εύκολη αλλά υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα και θα κυνηγήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν, με στόχο να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Συγκεκριμένα, μετά το 2-2 με τα Λευκάδια στο Βελεστίνο, ο Ρήγας βρίσκεται 9ος με 9 βαθμούς, στο μείον ένα από τον Α.Ο. Καρδίτσας, ενώ από τον 3ο όμιλο υποβιβάζονται επτά ομάδες από τις 15.

Ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου, Λάκης Μπακάλης, θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Χατζή, που ήταν τιμωρημένος στον αγώνα με τα Λευκάδια, αλλά και τον Δημήτρη Χατζηαθανασίου που επιστρέφει σε αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε πίσω όσον αφορά τη φυσική κατάσταση.

Αντίθετα, εκτός αποστολής θα είναι ο Κωνσταντίνος Γουτούλης, ο οποίος διεκομίσθη στο νοσοκομείο την Παρασκευή και έκανε εγχείρηση για οξείας σκωληκοειδίτιδας και όπως είναι φυσικό, θα απουσιάσει από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Ετσι, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι: Τσουμπέκος, Κεφαλάς, Κουρίτας, Ποτόμι, Σπαθής, Κόκκας, Βουραζέρης, Γούτσος, Μπακάλης, Μπλέτσας, Αλεξίου, Μπίκας, Ζατσάι, Γκίκα, Ρηγίνος, Τσουκάλης, Κουβελάς, Μιχολίτσης, Γάρος, Χατζηαθανασίου, Χατζή, Τριχόπουλος.

Διαιτητής στον αγώνα του Μακροχωρίου ορίστηκε ο Θεοφάνης Κετεσίδης, με βοηθούς τους Κρυωνά και τον Αναστασιάδη, και οι τρεις από τον σύνδεσμο Σερρών.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής*

Σήμερα

Τρίκαλα – Λευκάδια

Ενωση Απ. Παύλου – Ρήγας Φεραίος

Δωτιέας Αγιάς- Αχιλλέας Νεοκ.

Νάουσα- Αμπελωνιακός

Α.Ο. Καρδίτσα – Α.Ο. Κύμης

Λαμία- Πυργετός

Α.Ο. Χαλκίς- Αχιλλέας Δομοκού

*Κοινή ώρα έναρξης των παιχνιδιών στις 3 μ.μ.

Η βαθμολογία

1.Λαμία 19

2.Ενωση. Απ. Παύλου* 16

3.Α.Ο. Κύμης 15

4.Λευκάδια* 14

5.Τρίκαλα* 13

6.Αχιλλέας Νεοκ.* 13

7.Δωτιέας Αγιάς* 12

8.Α.Ο. Καρδίτσας 10

9.Ρήγας Φεραίος* 9

10.Μαχητής Τερψ.* 8

11.Αχιλλέας Δομ. 7

12.Νάουσα 6

13.Αμπελωνιακός 5

14.Α.Ο. Χαλκίς 4

15.Πυργετός 0

Με αστερίσκο οι ομάδες που δεν έχουν κάνει ρεπό

Ηττα στην «πρεμιέρα»

Την ήττα με 3-2 από την αντίστοιχη ομάδα της Δήμητρας στην Ευξεινούπολη γνώρισαν οι μικροί του Ρήγα Φεραίου στον πρώτο τους φετινό επίσημο αγώνα για το πρωτάθλημα ΕΠΣΘ της κατηγορίας τζούνιορ.

Αντίθετα οι μικρότεροι (γεν.2003-2005) ήταν πιο αποτελεσματικοί και στο φιλικό αγώνα που έδωσαν κατάφεραν να νικήσουν τη Δήμητρα με 7-1.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου