ΤΟΠΙΚΟ

Δεύτερη νίκη για τον Κένταυρο

δεύτερη-νίκη-για-τον-κένταυρο-566119

Τη δεύτερη της νίκη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος χάντμπολ της Β’ Εθνικής Ανδρών, πέτυχε η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, η οποία επιβλήθηκε με σκορ 27-12 του Α.Ο. Ηλυσιακού στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου.

Το σκορ μαρτυράει την ανωτερότητα της ομάδας της Αγριάς. Οι νεαροί αθλητές του Γιάννη Τσιάπα, παρ’όλη τη χαλαρή εκκίνηση, όταν «έβαλαν μπροστά» απέδωσαν γρήγορο και πολύ θεαματικό χάντμπολ, ξεσηκώνοντας αρκετές φορές το κοινό που τους παρακολούθησε με τις περίτεχνες ενέργειές τους.

Είχαν μάλιστα και τον Καραπαναγιωτίδη σε πολύ εξαίρετη μέρα, ο οποίος απέκρουσε πολλές επιθετικές ενέργειες των παικτών των φιλοξενούμενων, ενώ το ίδιο καλά σε αυτόν τον τομέα τα πήγε και ο νεαρός Μπουργάνης, ο οποίος στα τελευταία 10 λεπτά που αγωνίστηκε, στην κυριολεξία κατέβασε ρολά.

Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι πως βρίσκει τον καλό της εαυτό. Ο επόμενος αγώνας είναι την ερχόμενη Κυριακή στο κλειστό του Μετς στην Αθήνα, στις 15.00, με αντίπαλο την ομάδα του Π.Α.Ο Θρίαμβου.

Δεκάλεπτα: 5-2, 9-4, 14-6, 18-9, 22-10, 27-12.

O Γιάννης Τσιάπας χρησιμοποίησε τους: Καραπαναγιωτίδη, Μπουργάνη, Αδάμ (7), Σκετόπουλο, Νούλη (1), Ασαρίδη (2), Πινακά (3), Καρανάσιο, Ζωναρόπουλο (3), Κρατήρα, Ιακωβίδη (1), Μιμίκο (1), Ανδρέου (6), Κουρίδη, Λοίζου (3), Κατσαρό.

Νίκη και ο Εύρυτος

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος χάντμπολ της Β’ εθνικής Ανδρών, ο Εύρυτος νίκησε εκτός έδρας τη Φθία Λαμίας με σκορ 22-24 (ημίχρονο 14-12).

Οι Βολιώτες ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι κάνοντας το 1-4 στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης, η Φθία προσπάθησε να αντιδράσει και το κατάφερε στο 15΄ φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια και να κλείσει το ημίχρονο με διαφορά δύο γκόλ 14-12.

Με την ανάπαυλα του ημιχρόνου, οι παίχτες του Ευρύτου είχαν τη δυνατότητα να ηρεμήσουν και με την αλλαγή τακτικής στην άμυνα από τον προπονητή, μπήκαν αποφασισμένοι για την ανατροπή. Ετσι με εκπληκτική άμυνα και γρήγορα γκολ στον αιφνιδιασμό κατάφεραν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα στα μισά του ημιχρόνου με 18-20 (επιμέρους σκορ 4-8). Από το σημείο αυτό και μέχρι το τέλος ήταν πάντα μπροστά στο σκορ, τελειώνοντας τον αγώνα με 22-24.

Οι παίχτες του Στέλιου Ζούζουλα έκαναν την πρώτη νίκη για φέτος και περιμένουν τώρα τον Εσπερο Καλλιθέας το Σάββατο 30/11 στο Βόλο για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα, 3-5, 9-9, 14-12, 17-15, 18-20, 22-24.

Α.Σ.ΕΥΡΥΤΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ζούζουλας Στ.) Μανταλιάς, Χειμωνίδης, Καλαποδάς, Πουλιός (2), Θειακούλης (3), Ευθυμίου (6), Κοζανίτης, Πιππής (3), Γαλανός, Μαλανδρίνος (7), Δάμου, Σταυρόπουλος (2), Καρακώστας (1).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου