ΤΟΠΙΚΟ

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ

ξεκίνησε-το-πρωτάθλημα-της-επσθ-847316

Πήρε το γειτονικό ντέρμπι ο Σαρακηνός με 3-2

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και γειτονικό ντέρμπι ο Σαρακηνός επιβλήθηκε με 3-2 της Αγίας Παρασκευής, σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα το απόγευμα του Σαββάτου, για την πρώτη αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ.

Ο γηπεδούχος Σαρακηνός, προηγήθηκε με 2-0, η Αγία Παρασκευή, ισοφάρισε σε 2-2, αλλά αν και με παίκτη λιγότερο η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη πέτυχε και τρίτο τέρμα, με τον Βολιώτη τεχνικό να πανηγυρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα 46α γενέθλια του.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Σαρακηνό να μπαίνει πιο δυνατά, αλλά η κεφαλιά του Τσιουρή σε σέντρα του Αδάμου από τα αριστερά πέρασε άουτ στο 9’. Σέντρα – σουτ του Καλαμάτα ένα λεπτό αργότερα πέρασε και πάλι άουτ, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 14’ με τον Μαλακασιώτη να πλασάρει και τον Γράντα να μπλοκάρει. Στα χέρια του Γράντα σταμάτησε και η σέντρα – σουτ από τα δεξιά του Βασιλείου, με την Αγία Παρασκευή να απειλεί εκ νέου στο 18’, όταν από εκτέλεση φάουλ του Μαρμαρινού η κεφαλιά του Ζαχόπουλου πέρασε άουτ.

Μετά από δύο λεπτά και συγκεκριμένα στο 20ο ο Σαρακηνός κέρδισε πέναλτι, με τον Καγιάννη να ανατρέπει τον Τσιουρή, και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του διαιτητή Τσίντζα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καλαμάτας, κάνοντας το 1-0 με εύστοχο χτύπημα. Ο Σαρακηνός είχε κι άλλες ευκαιρίες μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους για να διευρύνει το σκορ, αλλά πλασέ του Δημόπουλου πέρασε άουτ και διαγώνιο σουτ του Κόκκα σταμάτησε με γροθιές ο Καγιάννης. Δύο ευκαιρίες ακόμη για να σκοράρει είχε και ο Τσιουρής αρχικά με κεφαλιά η οποία πέρασε άουτ στο 42’ και πλασέ μετά από τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα από τα αριστερά να περνά πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο μέρος ο Σαρακηνός μπήκε και πάλι με γκολ. Ο Τσιουρής έκανε την ασίστ για τον Δημόπουλο, ο οποίος από τη μικρή περιοχή σημείωσε το 2-0 με πλασέ. Ωστόσο η συνέχεια ήταν δραματική. Αρχικά η Αγία Παρασκευή μείωσε σε 2-1 με εκτέλεση φάουλ του Μαρμαρινού, ο οποίος έστησε την μπάλα στο ύψος του ημικυκλίου και αριστερά, για να τη στείλει στο δεξί «Γ» του Γράντα. Από στημένη μπάλα ήρθε και το 2-2, όταν ο Γούκουτος κέρδισε πέναλτι, αλλά και αποβολή του Τριανταφύλου (2η κίτρινη κάρτα) στο 60’. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαλακασιώτης με τον Γράντα να αποκρούει, αλλά ο Μαρμαρινός με διαγώνιο σουτ από τα δεξιά έστειλε την μπάλα αρχικά στην εσωτερική πλευρά της οριζόντιας δοκού, για να «σκάσει» μέσα από τη γραμμή για το 2-2.

Ο Σαρακηνός μπορεί να έπαιζε με παίκτη λιγότερο, αλλά πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν, όταν ο Κώστας Δημόπουλος σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά μετά από σέντρα του 17χρονου Γώγου, πλασάροντας σε κενή εστία στο 76’.

Σαρακηνός-Αγία Παρασκευή 3-2

Σκόρερ: (21’ πεν. Καλαμάτας – 52’, 76’ Κ. Δημόπουλος 56’, 61’ Μαρμαρινός)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Γιοβάννης, Αδάμος, Γιαμαλής, Τριανταφύλλου, Μαυρίδης (46’ Γώγος), Κ. Δημόπουλος (85’ Χισάι), Καλαμάτας, Αντωνίου (64’ Φραγκογιάννης), Κόκκας (89’ Κουτσογιάννης), Τσιουρής

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καγιάννης, Ζαχόπουλος (61’ Λυκουρίνος), Βαΐτσης, Κούκιος, Πατσής, Μαρμαρινός (71’ Καλλίας), Σταματίου, Πιτσάβας (46’ Κέκος), Γούκουτος, Μαλακασιώτης, Βασιλείου

Με το δεξί η Αγία Αννα

Στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας η Αγία Αννα ξεκίνησε νικηφόρα τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, καθώς πήρε τη νίκη με αντίπαλο τον Πρωτεσίλαο (2-0). Στα πρώτα λεπτά η μπάλα παίζονταν στο χώρο του κέντρου μέχρι το 29’ όπου ο Τζοβάρας ανατράπηκε μέσα στη περιοχή από τον Νίκο Βουραζέρη με τον ρέφερι του αγώνα Σκουλά να δείχνει πέναλτι και παράλληλα κόκκινη κάρτα στον έμπειρο στόπερ του Πρωτεσιλάου. Ο Τζοβάρας ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Βαγγέλη Βουραζέρη (1-0) παρά την προσπάθεια του γκολκίπερ των φιλοξενουμένων που έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία. Στην επανάληψη και μόλις στο 47’ ο Σέττος με κοντινό δυνατό πλασέ πέτυχε το 2-0 και έβαλε τις βάσεις για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ευκαιρίες για τους νικητές έχασαν οι Φιλατζικιώτης με κεφαλιά στο 70’ που κατέληξε άουτ και στο 81’ σουτ του Πατσή εκτός περιοχής που έφυγε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι. Από την άλλη πλευρά σπουδαία ευκαιρία για τον Πρωτεσίλαο καταγράφηκε στο 75’ όταν ο Βαλωτής έβγαλε τον Αλμπαν σε θέση τετ-α-τετ, αλλά ο Αϊντίνι εξουδετέρωσε τον κίνδυνο για την εστία του.

Αγία Αννα-Πρωτεσίλαος 2-0

Σκόρερ: (37’ πεν. Τζοβάρας, 47’ Σέττος)

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Χατζητρακόσιας (81’ Α.Σιώμος), Παπαδήμος, Ζαρίφης, Μπασδάνης, Βέργος, Σ. Τσιουρέλης (46’ Φιλατζικιώτης), Αγιασιώτης ( 88’ Οικονόμου), Πατσής (88’ Πλιάτσικας), Τζοβάρας, Σέττος (73’ Κακάλιας)

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Β. Βουραζέρης, Λάμπος (65’ Λειμονής), Μιαρίτης, Σιαμανίκος (72’ Κόρκος), Ν. Βουραζέρης, Λάμπρου, Νικογιάννης (65’ Δρόσος), Βαλωτής, Σουδής, Παπαδόπουλος (83’ Χάνι), Αλμπαν

Ισοπαλία στο Ριζόμυλο για Αστέρα και Ακρόπολη

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αστέρας και Ακρόπολη στη μεταξύ τους αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Ριζομύλου. Οι παίκτες του Χρήστου Καψιώτη έχασαν κλασική ευκαιρία στο 30’ σε σουτ του Καραλόπουλου, αλλά η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι. Επίσης, στο 40’ οι αμυνόμενοι της Ακρόπολης έδιωξαν πάνω στη γραμμή σουτ του Καρατζιώλη. Από την πλευρά της ομάδας του Σέσκλου, πλασέ του Παγώνη εξουδετερώθηκε εντυπωσιακά από τον Στούκα στο 50’.

Αστέρας Ριζομύλου-Ακρόπολη 0-0

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ: Βίτσος, Ξηρομερίτης, Λουφόπουλος, Αποστολίδης, Σεσκλιώτης, Καραλόπουλος, Μαρούφ (70’ Δ. Αποστολίδης), Καρατζιώλης, Μπραχόλλι, Χαλιμούρδας (80’ Τσάμης), Σιαμέτης (58’ Ε. Βέργος)

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Στούκας, Ζάγκας, Πασιάς (75’ Ν.Τσουκάλης), Σουλιώτης, Α. Κολιαμήτρας (90’ Παλάντζας), Κ. Κολιαμήτρας, Γκάγκας, Δημητρίου (60’ Σταυραντώνης), Παγώνης, Μ. Τσουκάλης, Αντωνίου

Διπλό του Αία Σούρπης στην Αγχίαλο

Ο Αίας Σούρπης επικράτησε με σκορ 3-0 επί της Αγχιάλου εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν την ουσία και άνοιξαν το λογαριασμό των τερμάτων στο φετινό πρωτάθλημα με δεξί σουτ του Χειλά στο 63’ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, που κατέληξε στο «Γ» της εστίας του Μουράβα. Στο 70’ από ασίστ του Γ. Αραπίτσα ο Θ. Κατσαβριάς σημείωσε το 0-2 και στο 74’ από παράλληλη μπαλιά του Π. Βούλγαρη, ο Χειλάς με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έγραψε το 0-3. Από την άλλη πλευρά η Αγχίαλος απώλεσε ευκαιρίες στο 25’ σε τετ-α-τετ του Νούσια και ο Χαλάτσης απέκρουσε ενστικτωδώς, ενώ με φάουλ του Θάνου η μπάλα βρήκε τη συμβολή των δοκών. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να μειώσουν σε 1-2, αλλά το πλασέ του Νούσια από το ύψος του πέναλτι εξουδετερώθηκε από τον Χαλάτση και καρφωτή κεφαλιά του Κάρρου η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι. Τέλος, σουτ του Τσάγκαλου έφυγε λίγο άουτ.

Αγχίαλος-Αίας 0-3

Σκόρερ: (63’, 74’ Χειλάς, 70’ Θ. Κατσαβριάς)

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Μουράβας, Δαμάσκος, Παυλίδης, Γούτσιος, Μαγιόγλου (70’ Ζαφειρίου), Δράγνης, Θάνος (55’ λ.τρ. Τσάγκαλος), Δημακόπουλος, Καραγεώργος (68’ Κάρρος), Νούσιας

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Γ. Ξηροκώστας, Χουλιαράς (46’ Παπανικολόπουλος), Πλαβός, Μιχόπουλος, Χριστέλος, Κ. Κατσαβριάς (46’ Αλ. Αραπίτσας), Π. Βούλγαρης (82’ Μπάκος), Χειλάς (80’ Μπούρας), Γ. Αραπίτσας (77’ Γ. Κωστούλας), Θ. Κατσαβριάς

«Αέρας» η Σκιάθος

Η Σκιάθος αντιμετώπισε την Δάφνη στο Βασδέκειο και πανηγύρισε τη νίκη με το ευρύ 0-5. Στο 37’ ο Νικολαΐδης με κοντινή προβολή έκανε το 0-1 και ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε με πλασέ το 0-2 στο 42’ μετά από σέντρα του Τάσου. Στο 25’ τρία διαδοχικά σουτ του σκόρερ Νικολαΐδη εξουδετερώθηκαν εντυπωσιακά από τον τερματοφύλακα της Δάφνης, Γιάννη Πρέζα. Για την ομάδα των Αγίων Αναργύρων ο Τάσιος επιχείρησε σουτ, αλλά ο Παπάρας απέκρουσε. Στην επανάληψη και στο 53’ με δυνατό σουτ του Τάσιου μέσα από τη μεγάλη περιοχή έγινε το 0-3, παρά την προσπάθεια του Πρέζα να απομακρύνει τον κίνδυνο για την εστία του. Στην εκπνοή του αγώνα (90’) σέντρα ακριβείας του Τάσου και ο Μπάμπα με δυνατό σουτ έκανε το 0-4 και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων πάλι ο Μπάμπα χρίστηκε σκόρερ με πλασέ από ασίστ του Νικολαΐδη.

Δάφνη-Σκιάθος 0-5

Σκόρερ: (36’, 41’ Νικολαΐδης, 52’ Τάσος, 90’, 92’ Μπάμπα)

ΔΑΦΝΗ: Πρέζας, Βαρελόπουλος, Κατσικαδάμος (65’ Χιώτης), Μπαντέλης (Βαιόπουλος), Τσιαχτάνης, Λιόλιος, Μαρέδης, Τσαρέλας, Τάσιος, Λουμάνι (46’ Πλαφαδέλης)

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Μπρέγκου, Τσικούνας (65’ Τσότσος), Τουρναβίτης, Θ.Σταμέλος (Γ.Σταμέλος),Τζελάι (75’ Μελαχροινός), Νικολαίδης, Τσάκα (85’ Μπομπάι), Μπάμπα, Μανωλιός (75’ Ντάμτσιος), Τάσος

Ισοπαλία στον Πλάτανο

Χορταστική ισοπαλία στο γήπεδο του Πλατάνου, όπου οι Μυρμηδόνες αν και προηγήθηκαν με 2-0, ισοφαρίστηκαν από την Μακρινίτσα σε 2-2, με όλα τα τέρματα να σημειώνονται στο β’ μέρος. Το σκορ άνοιξε στο 58’ ο Κατσαβριάς σε τετ-α-τετ και το 2-0 σημειώθηκε στο 65’ με σουτ εκτός περιοχής του Παλάσκα. Οι Πηλιορείτες μείωσαν στο 67’ με πλασέ του Αντωνόπουλου και ισοφάρισαν σε 2-2 με πλασέ του Μωυσίδη.

Μυρμηδόνες-Μακρινίτσα 2-2

Σκόρερ: (58’ Κατσαβριάς, 65’ Παλάσκας – 67’ Αντωνόπουλος, 82’ Μωυσίδης)

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Γκόγκος, Μακρής, Τσεκρέζης, Κοντοβάς, Κουφάκης, Παλάσκας, Αράπης (88’

Τζαφλέρης), Τσέργας, Μάντζαρης;, Τσόγκας (90’ Μηλιώνης), Κατσαβριάς.

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Ιορδανόπουλος, Αλεξίου, Τσιλιόπουλος, Βλάχος (65’ Σαββάκης), Ντάκος,

Αντωνόπουλος, Φραγκούλης (46’ Μωραϊτης), Μωυσίδης, Παλαμιώτης, Χριστοδούλου (60’

Αναστασόπουλος).

Ξεκίνημα με το δεξί για Ρήγα Φεραίο

Με φόρα από το Κύπελλο, ο Ρήγας Φεραίος σημείωσε το «2Χ2» στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων, επικρατώντας με σκορ 1-0 του υπολογίσιμου και φέτος Τοξότη στο βοηθητικό του ΕΑΚ για την πρεμιέρα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ.

Ο Θανάσης Αραμπατζής αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό των κυανόλευκων στην επίθεση, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ στο 54ο λεπτό με πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος. Παραλίγο να πληρώσουν τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου οι Βελεστινιώτες, που απώλεσαν σωρεία ευκαιριών για να διευρύνουν το προβάδισμα και χρειάστηκαν μία εκπληκτική απόκρουση του Σταμέλου στην τελευταία φάση της αναμέτρησης προκειμένου να ξεκινήσουν με το δεξί και στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Κώστα Σταματίου παρουσιάστηκε διαβασμένη, συμπαγής αμυντικά και με στόχο να «χτυπήσει» στοχευμένα στην επίθεση. Απείλησε τον Μπράνο μόλις στο 2ο λεπτό με τον τερματοφύλακα του Τοξότη να εξουδετερώνει το απευθείας χτύπημα φάουλ του Αραμπατζή, ενώ δευτερόλεπτα μετά μία κεφαλιά με καλές προϋποθέσεις του Πάσχου έφυγε άουτ. Ο Τοξότης ισορρόπησε την κατάσταση και πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά εκτός από ένα σουτ του Μάστορα στο 19’ που κατέληξε εκτός εστίας, δεν δημιούργησε άλλο ουσιαστικό κίνδυνο στο πρώτο μέρος.

Στο 25ο λεπτό ο Αραμπατζής επιχείρησε ωραία ατομική ενέργεια σουτάροντας στο τέλος από το ύψος της περιοχής όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Σουγκάρη από δεξιά στην περιοχή, ύστερα από «τριγωνική επίθεση» με τους Πάσχο και Γάρο.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε εννέα λεπτά μετά τη σέντρα για την επανάληψη. Ο Αραμπατζής διέσχισε κάθετα το γήπεδο σε αντεπίθεση, έπαιξε ωραίο «1-2» με τον Πάσχο για να βρεθεί απέναντι από τον Μπράνο, με τον Ντάγκουλη ωστόσο να τον ανατρέπει. Ο ταχύτατος εξτρέμ του Ρήγα ανέλαβε το χτύπημα κι έστειλε τη μπάλα ψηλά στην αριστερή γωνία του Μπράνου, ο οποίος μάντεψε σωστά αλλά δεν ήταν δυνατό να την φτάσει.

Μάλιστα, λίγο μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι ανησύχησαν ξανά την άμυνα του Τοξότη, με τον Καραγιάννη στο 58’ να δέχεται την ασίστ του Πάσχου σουτάροντας από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα όμως να περνά έξω από το αριστερό δοκάρι, άουτ.

Οι γηπεδούχοι θέλανε να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή αλλά ο Ρήγας… δεν τους άφηνε. Δύο μακρινά σουτ από Καψιώτη (84’) και Σκλαπάνη (89’) δεν είχανε την κατάληξη που θα ήθελαν για να φτάσουμε σε ένα κρεσέντο χαμένων ευκαιριών από πλευράς κυανόλευκων. Με τον Τοξότη να έχει βγει σχεδόν όλος μπροστά και να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο εξαιτίας τραυματισμού, ο Ρήγας Φεραίος σπατάλησε σε μικρό διάστημα (89’-90+3’)… υπερκλασικές ευκαιρίες για γκολ με τους Κωνσταντέλλο και Καρακίτσιο (σε τρεις περιπτώσεις).

Ωστόσο, το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει και ο Τοξότης είχε την ευκαιρία να φέρει για μία τελευταία φορά την μπάλα στην απέναντι περιοχή, με πλάγιο άουτ από δεξιά. Η κεφαλιά από παίκτη του Ρήγα προς τα πίσω έβγαλε μόνο του τον Δενελάβα στην μικρή περιοχή, αυτός εξ επαφής με νέα κεφαλιά θεώρησε ότι θα ισοφαρίσει αλλά ο Σταμέλος είχε αντίθετη άποψη και αντιδρώντας ενστικτωδώς έπεσε στα δεξιά του ανακόπτοντας την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα, η οποία βρήκε και στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Τοξότης-Ρήγας 0-1

Σκόρερ: (54’ πεν. Αραμπατζής)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Mπράνος, Καψιώτης, Ιωάννου, Νταγκούλης, Γεωργουλάκος, Σκλαπάνης, Λέτσος (67’ Μπαρμπούτας), Χονδρογιάννης, Δενελάβας, Κωνσταντάκος (30’ λ.τρ. Ντίτσιος, 46’ λ.τρ. Δεμίρης), Μάστορας, (78’ Σαρρής).

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ:Σταμέλος, Κακάνης, Ράπτης, Χρ. Σταματίου, Ακριβούσης, Σουγκάρης, Σταματόπουλος (74’ Φιλοσόγλου), Αραμπατζής (82’ Γουτούλης), Γάρος, Καραγιάννης (64’ Καρακίτσιος), Πάσχος (74’ Κωνσταντέλλος).

Χωρίς κόπο ο Πύρασος

Εύκολη νίκη με 0-3 στο γήπεδο των Καλών Νερών πέτυχε ο Πύρασος επί της ΑΕ 2002. Οπως και στο Κύπελλο, έτσι και για το πρωτάθλημα, το πρώτο γκολ σημειώθηκε από τον Θοδωρή Παπαδόπουλο, στο 6ο λεπτό με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Μυργιώτη. Το 0-2 ήρθε στο 25’ με αυτογκόλ του Βεργοζήση ύστερα από γύρισμα του Μιχολίτση. Το 0-3 σημειώθηκε στο 62’ από τον Καραγιώργο, ύστερα από πάσα του Μυργιώτη. Ο Αγχιαλίτης επιθετικός άνοιξε λογαριασμό με την κυανόλευκη φανέλα και λίγο πιο μετά είχε κεφαλιά στο δοκάρι.

ΑΕ 2002-Πύρασος 0-3

Σκόρερ: (6’ Παπαδόπουλος, 25’ αυτ. Βεργοζήσης, 62’ Καραγιώργος)

ΑΕ 2002: Μητράκος, Μ. Γαλάνης (65′ Σκουριάς), Σφέτσιος, Σταθόπουλος (80′ Δίμτσας), Βέργος, Βεργοζήσης, Κούρτι, Κόρδας, Καλαϊτζίδης, Στουμποβίκος, Κουλοχέρης (46′ Παρίσης).

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Μερμίγκης (75’ Ζητούδης), Χάνος, Παπαδόπουλος, Αλμασίδης, Τσάμης, Κατής (75’ Παπαδογιώργος), Τζίκας (68’ Ζιώγας), Μιχολίτσης (35’ λ.τρ. Θεοδωρόπουλος), Μυριώτης (68’ Καραδήμας), Καραγιώργος

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΗΛΙΑΣ ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου