ΤΟΠΙΚΟ

Σεπτέμβριο η σέντρα στην Α’ ΕΠΣΘ, Οκτώβριο η Β’ και Γ’  

σεπτέμβριο-η-σέντρα-στην-α-επσθ-οκτώ-881217

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ, ενώ Οκτώβριο θα γίνει σέντρα στη Β’ και Γ’ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Από την ΕΠΣΘ έγινε γνωστό πως έως τις 15/7 θα γίνονται οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων, ενώ αναλυτικά η ημερομηνία έναρξης των αγώνων των πρωταθλημάτων προγραμματίζεται ως εξής:

Α’ ΕΠΣΘ: 17-18/9/2022

Β’ ΕΠΣΘ: 8-9/10/2022

Γ’ ΕΠΣΘ: 15-16/10/2022.

Η νέα Α’ Κατηγορία ΕΠΣΘ 2022-23 θα απαρτίζεται από τις ομάδες: Αγία Άννα, ΑΕ 2002, Αίας Σούρπης, Ακρόπολη, Γ.Σ. Αλμυρού, Ένωση Λεχωνίων/Νηλέας, Θησέας, Μαγνησιακός, Πρωτεσίλαος, Πύρασος, Ρήγας Φεραίος, Σαρακηνός, Τοξότης, και ΦΘ Αγχίαλος.

Στην Β’ ΕΠΣΘ της νέας περιόδου θα αγωνίζονται Αστέρας Ριζομύλου, Αγία Παρασκευή, Άνθιμος Γαζής, Α.ΠΟ.Β., Δάφνη, Διαγόρας, Μυρμηδόνες, ΑΟ Σκιάθου, Σκόπελος, Ιάσων Άλλης Μεριάς, Κένταυρος Ν.Π., Πανιώνιος, Μακρινίτσα και Μικροθήβες.

Στη Β’ Κατηγορία μετά από 15 χρόνια θα υπάρχουν δυο ομάδες των νησιών! Τελευταία περίοδος που Σκιάθος και Σκόπελος ήταν μαζί στη Β’ ΕΠΣΘ ήταν την περίοδο 2006-2007.

Στη νέα Γ’ Κατηγορία ΕΠΣΘ θα αγωνιστούν σίγουρα: Απόλλων Καναλίων, Ελευθεριακός, ΑΕ Διμηνίου, Άθλος, ΑΟ Ανω Λεχώνια, Αχιλλέας Αχιλλείου, Νέοι Αγίας Άννας, Νέοι Αθλητές Νίκης, Πηλέας, ΑΕ Χλόης.

Ακόμη θα επανέλθει ο Ηρακλής Βόλου, το νέο όνομα είναι ο Ατρόμητος Νέας Ιωνίας, ενώ ο Θησέας εκτός από την ομάδα στην Α’ ΕΠΣΘ θα έχει και την ομάδα Νέων στη Γ’ κατηγορία για την καλύτερη αξιοποίηση της ακαδημίας του. Μάλιστα, ίδια σκέψη υπάρχει και από άλλες δυο ομάδες. Ερώτημα αποτελεί η επιστροφή του Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων.

*Τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλουν μέχρι και την 15η/07/2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 23:59 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην Ενωση την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής της ΕΠΣΘ με όλα τα ζητούμενα στοιχεία στην παραπάνω ημερομηνία.

Για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023 το παράβολο συμμετοχής στο Πρωτάθλημα καθώς και η ετήσια συνδρομή ως μέλους της Ε.Π.Σ.Θ. θα είναι ως εξής: Α’ Κατηγορία 300 ευρώ, Β’ Κατηγορία 200 ευρώ, Γ’ Κατηγορία 100 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου