ΤΟΠΙΚΟ

Στις 20/2 η Γιορτή Αθλητισμού

στις-20-2-η-γιορτή-αθλητισμού-383106
Με τη βράβευση των κορυφαίων αθλητών του Δήμου Βόλου

Ρεπορταζ: ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ

Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012 θα γίνει από τον Δήμο Βόλου η Γιορτή Αθλητισμού με τη βράβευση των κορυφαίων αθλητών του 2011 που θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 στο Μεταξουργείο

Η Γιορτή Αθλητισμού μεταφέρθηκε και αντί της 13ης Φεβρουαρίου θα γίνει Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012
Η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ βραβεύει τους διακριθέντες το 2011 αθλητές-τριες αθλητικών συλλόγων με έδρα το Δήμο Βόλου, που συμμετείχαν σε Ολυμπιακά αγωνίσματα ως εξής: Συμμετοχή σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα μέχρι & την 8η θέση (συμμετοχή σε τελικό), Βαλκανικά πρωταθλήματα μέχρι & 3η θέση, Πανελλήνια πρωταθλήματα μόνο την 1η θέση.
Επίσης θα βραβεύσει τους αθλητές συλλόγων με έδρα το Δήμο Βόλου που σημείωσαν μόνο διεθνείς επιτυχίες σε μη ολυμπιακά αθλήματα όπως παραπάνω.
Όσοι σύλλογοι διαθέτουν αθλητές – τριες που διακρίθηκαν σύμφωνα με τα παραπάνω και μόνο, πρέπει να το γνωστοποιήσουν εγγράφως (Αθλητικό Κέντρο Νεότητας, Γ. Δήμου – Μεταμορφώσεως, 2421044268) μέχρι και τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2011 για να συμπεριληφθούν στον πίνακα των υπό βράβευση διακριθέντων αθλητών-τριών.
Πρέπει να επισυναφθούν σχετικά έγγραφα των επίσημων Εθνικών Ομοσπονδιών (αναγνωρισμένες από ΓΓΑ) που να επιβεβαιώνουν τις επιτυχίες των αθλητών.
Επίσης για πρώτη φορά θα τιμηθούν και οι κορυφαίοι αθλητές-τριες σε ομαδικά αθλήματα (ποδόσφαιρο, βόλεϊ, χειροσφαίριση, καλαθοσφαίριση, υδατοσφαίριση για το 2011 (ένας σε κάθε άθλημα). Αυτό θα πραγματοποιηθεί με την πολύτιμη συμβολή και μετά από ψηφοφορία των αθλητικογράφων των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου