ΤΟΠΙΚΟ

Σημαντική ενίσχυση Γ.Σ.Α. με τον Αργεντινό Πότσι

σημαντική-ενίσχυση-γ-σ-α-με-τον-αργεντι-737252

Σε μια σημαντική κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ προχώρησε ο Γ.Σ.Α. με την απόκτηση του Αργεντινού Λιονέλ Φαμπρίτσιο Πότσι που έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα σε 216 ματς πρωταθλήματος Β΄ και Γ΄ Εθνικής… «H διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 34χρονο Αργεντινό μέσο Φαμπρίτσιο Πότσι, έναν ποδοσφαιριστή με πολλά χιλιόμετρα στα ελληνικά γήπεδα της Β’ και της Γ’ κατηγορίας. Ο Πότσι έχει περάσει από Αστέρα Ρεθύμνου, Πλατανιά, ΑΕΛ, Ολυμπιακό Βόλου, Α.Ο. Χανιά, Αγία Νάπα Κύπρου, Παναργειακό, Ρόδο, Κισσαμικό, Ο.Φ. Ιεράπετρας με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής Γ’ Εθνικής το 2019 και Παλαιόχωρα. Τον καλωσορίζουμε στον Αλμυρό και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΓΣΑ.

Η εμπειρία του Λιονέλ Πότσι θα δώσει δύναμη στη μεσαία γραμμή του ΓΣΑ που κατάφερε να φέρει τον παίκτη στον Αλμυρό παρότι στα μέσα Αύγουστου φέρονταν να αποκτάται από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης!

Νέα συνεργασία ο ΓΣΑ

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με το Hellenic Coin, το οποίο θα αποτελέσει τον χορηγό της ομάδας για τα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Η ανακοίνωση: «Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν ανακοινώνουμε τον νέο μας ισχυρό συμπαίκτη και αρωγό για την φετινή προσπάθεια που θα κάνουν τα τμήματα της ομάδας μας.

Το Hellenic Coin συμβαδίζει με τις φιλοδοξίες και τους στόχους του συλλόγου μας και γι’ αυτό τον λόγο θα αποτελέσει τον βασικό χορηγό μας για φέτος, ευελπιστώντας σε μια χρονιά γεμάτη κατακτήσεις και επιτυχίες εκατέρωθεν.

Το Hellenic Coin αποτελεί το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα, δημιουργήθηκε το 2015 και επιδιώκει να αποτελέσει εναλλακτικό του ευρώ ως συναλλακτικό μέσο, να προσφέρεται ως επιβράβευση από καταστήματα λιανικής προς τους πελάτες τους, να συνδεθεί με τους ανερχόμενους τομείς της ενέργειας, της ηλεκτροκίνησης, και περιβαλλοντικής διαχείρισης και να αποτελέσει φορέας τεχνογνωσίας για την δημιουργία νέων Blockchain εφαρμογών. Εκπροσωπεί το μέλλον στις συναλλαγές με ψηφιακά νομίσματα και βασικός του στόχος είναι να γίνει αναγνωρίσιμο σε επενδυτές εκτός κρυπτό-κοινότητας και να το εμπιστευτούν οι καταναλωτές για τις συναλλαγές τους.

Στο προσεχές διάστημα, θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου για την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας μας καθώς επίσης και μια παρουσίαση του Hellenic Coin».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου