ΤΟΠΙΚΟ

Εναρξη προετοιμασίας της Δάφνης

εναρξη-προετοιμασίας-της-δάφνης-754903

Το νέο της Δ.Σ. ανακοίνωσε η ομάδα της Δάφνης, κάνοντας παράλληλα γνωστό πως η προετοιμασία της ομάδας ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα. Αναλυτικά:

«Μια ομάδα με ιστορία 70 χρόνων και συνεχούς παρουσίας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ δεν θα μπορούσε να αφεθεί στην τύχη της χωρίς να υπάρξει ενδιαφέρον για την συνέχιση αυτής της ιστορίας. Μετά και την συστράτευση όλων των δυνάμεων και συναισθανόμενοι το βάρος της ευθύνης για την ύπαρξη της ομάδας της Δάφνης Βόλου πραγματοποιήθηκαν εκλογές και αναδείχθηκε νέο ΔΣ. Τα νέα μέλη του ΔΣ συνήλθαν προχθές στα γραφεία της ομάδας και συγκροτήθηκαν σε σώμα.

Πρόεδρος ο Γιάννης Τσάτσος, Α’ αντιπρόεδρος ο Χαράλαμπος Τσαρέλας, Β’ αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Καρακανάς, Γραμματέας ο Δημήτριος Μπαρτζώκας, Ταμίας ο Γιάννης Τερλεξής, Υπεύθυνος Υλικού ο Νικόλαος Παλέντζας, Γενικός Αρχηγός ο Στέφανος Σακαβάλας, και μέλη ο Αποστόλης Μπαμίχας, ο Θανάσης Πλήκας, ο Ευθύμιος Μητράκης και ο Παναγιώτης Βαλιανάτος.

Μετά την διοικητική ηρεμία που επήλθε, αμέσως ανανεώθηκε ο συνεργασία με τον προπονητή Κωνσταντίνο Τουρσούγκα, ο οποίος ανέλαβε στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου και συνεχίζει και την φετινή χρονιά. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την Δευτέρα 10 Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο «Όλγα Βασδέκη» και καλούνται όλοι οι αθλητές της ομάδας να βρίσκονται 4:30μ.μ. στο γήπεδο προκειμένου να τους δοθεί αθλητικό υλικό, να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και να πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της φετινής χρονιάς μετά την απραξία 5 μηνών. Τέλος ευχόμαστε υγεία σε όλους και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου