ΤΟΠΙΚΟ

Επιστροφή του ΑΟ Ανω Λεχωνίων

επιστροφή-του-αο-ανω-λεχωνίων-754924

Ο ΑΟ Ανω Λεχωνίων θα αποτελέσει την δεύτερη ομάδα, που θα επιστρέψει φέτος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ μετά τον Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων, ενώ την παρθενική τους εμφάνιση θα κάνουν οι Νέοι Αθλητές Αγίας Άννας.

Οι τρεις νέες ομάδες θα αγωνίζονται στην Β’ Τοπική κατηγορία της ΕΠΣΘ καθώς από την φετινή σεζόν οι κατηγορίες θα είναι ξανά δύο. Την περασμένη Τρίτη 4/8 πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας και επιστροφής στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για την ομάδα των Ανω Λεχωνίων. Ηδη η ομάδα έχει προχωρήσει σε σημαντικές μεταγραφές οι οποίες θα την βοηθήσουν να σταθεί αντάξια των προσδοκιών στο νέο της ξεκίνημα, ενώ καθήκοντα προπονητή ανέλαβε ήδη ο Αποστόλης Χαλαστάρας.

Η ανακοίνωση επιστροφής της ομάδας αναφέρει: «Με χαρά ανακοινώνουμε ότι ο ΑΟΑΛ μετά από αρκετά χρόνια αδράνειας επαναλειτουργεί και είμαστε στην ευτυχή θέση να ανακοινώσουμε τη δημιουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΑΟ Άνω Λεχωνίων» η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣΘ.

Το ΔΣ του ΑΟΑΛ ευχαριστεί θερμά όλους όσοι έχουν βοηθήσει ώστε αυτό το όραμα να γίνει πραγματικότητα και κυρίως τη τοπική κοινότητα των Άνω Λεχωνίων που αγκάλιασε αυτήν τη προσπάθεια.

Αναλυτικότερα ο ΑΟ Ανω Λεχωνίων ανακοίνωσε την προσθήκη του

Χρήστου Ραφτόπουλου, του Λεωνίδα Κάλαρι, του Βαγγέλη Χατζή και του Απόστολου Ξενάκη. Οι ανακοινώσεις:

Χρήστος Ραφτόπουλος: «Ο Ραφτόπουλος στα Άνω Λεχώνια! Συνεχίζοντας τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν το Δ.Σ της ομάδας μας ανακοινώνει μια πολύ σημαντική προσθήκη για τη γραμμή κρούσης. Ο Ραφτόπουλος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην πορεία της ομάδας μας με τον 21χρονο επιθετικό να δηλώνει χαρούμενος και ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν! Χρήστο σου ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ».

Λεωνίδας Κάλαρι: «Ο Κάλαρι στον ΑΟΑΛ. Το ΔΣ του ΑΟ Άνω Λεχωνίων συνεχίζοντας το μεταγραφικό σχεδιασμό του ανακοινώνει με περίσσια χαρά την απόκτηση του ταλαντούχου νεαρού μεσοεπιθετικού Κάλαρι Λεωνίδα. Αν και μόλις 15 ετών, γεννημένος στις (26/07/2005), πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Β΄ τοπικού με την ομάδα Ε.Λ. Νηλέας. Ο Λεωνίδας δηλώνει ενθουσιασμένος για τη πρώτη του μεταγραφή και έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα. Καλωσορίζουμε λοιπόν στην οικογένεια του ΑΟ Άνω Λεχωνίων ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Βολιώτικου ποδοσφαίρου και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας».

Απόστολος Ξενάκης: «Το ΔΣ του ΑΟΑΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Απόστολου Ξενάκη. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, με πολλές εμπειρίες από την ομάδα της Ε.Λ. Νηλέας σε Β’ και Γ’ τοπικό αλλά και από τον Θησέα Αγριάς στο Α’ τοπικό, από όπου και ξεκίνησε έρχεται να βοηθήσει την ομάδα μας γεμάτος όρεξη και πάθος. Καλώς ήρθες Απόστολε στην οικογένεια του ΑΟ Άνω Λεχωνίων και σου ευχόμαστε ολόψυχα μια καλή σεζόν, με υγεία και πολλά τέρματα».

Βαγγέλης Χατζής: «Στον ΑΟΑΛ ένα ακόμη ταλέντο. Το ΔΣ του ΑΟΑΛ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βολιώτικου ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον 15χρονο (21/04/2005)κεντρικό μέσο Βαγγέλη Χατζή. Ο Χατζής είναι γέννημα θρέμμα Ανω Λεχωνίτης και έρχεται για να ενισχύσει την ομάδα του χωριού του, δηλώνει ενθουσιασμένος και ετοιμοπόλεμος και η οικογένεια του ΑΟ Άνω Λεχωνίων από τη πλευρά της δηλώνει πανευτυχής για αυτή την απόκτηση, αγκαλιάζει το Βαγγέλη και του εύχεται ολόψυχα να είναι υγιής και να έχει μια δημιουργική σεζόν. Καλώς ήρθες Βαγγέλη».

Το υπόλοιπο δυναμικό της ομάδας θα στελεχώσουν νεαροί ποδοσφαιριστές, δημιουργώντας έτσι ένα νεανικό σύνολο το οποίου θα έχει πολλή διάθεση και όρεξη να γίνει όσο πιο ανταγωνιστικό γίνεται ώστε να σταθεί επάξια στην κατηγορία και να υλοποιήσει το όνειρο της μεγάλης επιστροφής.

Γ. ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου