ΤΟΠΙΚΟ

Νέα χρονιά αλλά ίδιος στόχος

νέα-χρονιά-αλλά-ίδιος-στόχος-756049

Στην δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας του βρίσκεται ο Θησέας Αγριάς, ο οποίος υπό τις οδηγίες του νέου του προπονητή Λευτέρη Καλογήρου δεν αλλάζει στόχο ενόψει της νέας χρονιάς.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η ομάδα της Αγριάς πέρυσι τερμάτισε στην 2η θέση, πίσω από τον Πιερικό, καταγράφοντας την καλύτερη του παρουσία στα εθνικά πρωταθλήματα, έχοντας ως προπονητή τον Λάκη Μπακάλη, με τον οποίο η συνεργασία ολοκληρώθηκε.

Πλέον, με τον Λευτέρη Καλογήρου στο τιμόνι, η ομάδα της Αγριάς προετοιμάζεται για μία νέα σεζόν, η οποία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού αναμένεται διαφορετική, όχι μόνο για τους πράσινους, αλλά και για όλες τις ομάδες.

Ο νέος τεχνικός του Θησέα, μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για την προετοιμασία της ομάδας και όχι μόνο, αναφέροντας αρχικά: «Είμαστε χαρούμενοι που μετά από πέντε μήνες απραξίας επιστρέφουμε ξανά στο ποδόσφαιρο. Κι εγώ προσωπικά είμαι χαρούμενος, μιας και επιστρέφω στο βολιώτικο ποδόσφαιρο μετά από μία απουσία σχεδόν δύο ετών με την απουσία μου και το ταξίδι στην Ασία και πλέον επιστρέφω και πάλι στα τοπικά δρώμενα. Από την άλλη όμως είμαστε εκτός από χαρούμενοι και ανήσυχοι γιατί βρισκόμαστε εν μέσω μιας πανδημίας και σε μια κατάσταση αρκετά δύσκολη, στην οποία καλούμαστε να δουλέψουμε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες με υγειονομικά πρωτόκολλα και όλα αυτά».

Σχολιάζοντας στη συνέχεια την πορεία της ομάδας και τη σχέση του με τους νέους του παίκτες πρόσθεσε: «Αναφορικά με τον Θησέα, μιλάμε για μια ομάδα με διοικητική σταθερότητα τα τελευταία δύο χρόνια και με ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κάτι που θα επιδιώξουμε να κάνουμε και φέτος και να κρατήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο, σε ένα πρωτάθλημα πολύ δύσκολο και ιδιαίτερο, όπου από τον κάθε όμιλο ανεβαίνει μία ομάδα και ταυτόχρονα μπορεί να υποβιβάζονται έξι ή επτά ομάδες.

Για να πετύχεις λοιπόν τη σωτηρία θα πρέπει να κάνεις πορεία πρωταθλητισμού.

Αρα λοιπόν ο πρώτος στόχος είναι να «κρατήσουμε» την κατηγορία και στη συνέχεια την ομάδα όσο γίνεται σε πιο υψηλά δεδομένα, κάτι που έκανε τα τελευταία χρόνια.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να καθιερωθεί η ομάδα στη Γ’ Εθνική, η οποία θα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με πέρυσι, αφού τα οικονομικά δεδομένα είναι πλέον άλλα. Ας μην ξεχνάμε πως δεν θα υπάρχουν για παράδειγμα οι πόροι από τα εισιτήρια. Τα δεδομένα τα περσινά δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε με φέτος.

Κατά 80% το ρόστερ είναι συμπληρωμένο. Ουσιαστικά θεωρώ πως μέχρι το τέλος Αυγούστου θα προστεθούν ακόμη 4-5 παιδιά. Η πρώτη εβδομάδα ήταν αναγνωστική και για εμένα αλλά και για τους ποδοσφαιριστές, για να τους γνωρίσω και να με γνωρίσουν».

Οι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ μέχρι σήμερα: Κουτσιρίμπας, Γκάγκας, Τσιανάκας, Βουρδάκης, Δουλάς και Κωστούλας. Από τους παλιούς ποδοσφαιριστές συνεχίζουν οι Οικονόμου, Κοτζαθανάσης, Βλάχος, Δημητριάδης, Ζάχος, Ζαχαράκης, Λίτσιος, Μπόρας, Νιαώτης, Σιώμος, Ιακωβίδης και Χατζησταμάτης. Αμεσος συνεργάτης του Λευτέρη Καλογήρου είναι ο Λευτέρης Φούτρης, ο οποίος παράλληλα θα έχει και ρόλο προπονητή τερματοφυλάκων.

Πρώτο φιλικό την Παρασκευή

Το πρώτο φετινό φιλικό για την ομάδα της Αγριάς θα είναι αυτό απέναντι στην ΠΑΕ Βόλος αύριο Πέμπτη. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί να δοθεί στο ΕΑΚ Βόλου, στις 7μ.μ.

Αναλυτικά τα φιλικά του Θησέα

6/8 Βόλος ΝΠΣ (ΕΑΚ Βόλου)

19/8 Τοξότης (Βοηθητικό ΕΑΚ)

22/8 Δήμητρα (Γήπεδο Ευξεινούπολης)

26/8 Ελασσόνα (Γήπεδο Αγριάς)

30/8 Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γήπεδο Αγριάς)

1/9 Δωτιέας Αγιάς (Γήπεδο Αγιάς)

12/9 ΓΣΑ (Γήπεδο Αλμυρού).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου