ΤΟΠΙΚΟ

Προσπάθεια πέρα από κάθε προηγούμενο για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου

προσπάθεια-πέρα-από-κάθε-προηγούμενο-57122

Ο Διαγόρας Στεφανοβικείου παρέμεινε τελικά στη Γ’ Εθνική έστω κι αν οι αγωνιστικές δεν ολοκληρώθηκαν λόγω κορονοϊού, με τη διοίκηση του συλλόγου να κάνει λόγο για προσπάθεια της διοίκησης που δεν είχε προηγούμενο.

Ο σύλλογος του Στεφανοβικείου εξέδωσε ανακοίνωση απευθυνόμενη σε παίκτες, προπονητικό τιμ, φιλάθλους, χορηγούς, τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ και τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, ευχαριστώντας τους για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Οπως είχε προαναγγείλει μέσω του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ και ο πρόεδρος Σάκης Πρασσάς, πλέον το «στοίχημα» αφορά τη Γ.Σ. και τη συσπείρωση όλων προκειμένου η ομάδα να βγει πιο δυνατή τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διαγόρα: «Μετά την απόφαση της ΕΠΟ με την οποία, και τυπικά πλέον, ο ΑΕΣ Διαγόρας συνεχίζει στην Γ’ Εθνική κατηγορία, η διοίκηση του συλλόγου θέλει δημόσια να επισημάνει τα ακόλουθα:
Η προσπάθεια και ο αγώνας της Διοίκησης τη φετινή χρονιά ήταν μακριά και πέρα από κάθε προηγούμενο.

Πετύχαμε αφενός στο αγωνιστικό κομμάτι την ανάκαμψη της ομάδας και την επάξια παραμονή σε μια μεγάλη και δύσκολη κατηγορία (είναι αλήθεια ότι ο Διαγόρας στο β’ γύρο βελτίωσε αισθητά τη βαθμολογική του θέση και ήταν η 1η ομάδα που θα συνέχιζε στην κατηγορία, σύμφωνα με όλα τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας)

αφετέρου με αγώνα, κυριολεκτικά μέχρι την τελευταία στιγμή, έγινε πραγματικότητα η ποιοτική αναβάθμιση του γηπέδου Στεφανοβικείου, ώστε να ανταποκρίνεται στις προϋποθέσεις της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Κατόπιν όλων αυτών είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε:

Την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Νασίκα και τον αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Παπαϊωάννου για τη συμβολή τους στην ποιοτική αναβάθμιση του γηπέδου μας.

Τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ, κ. Περικλή Λασκαράκη για την αμέριστη συμπαράστασή του στα θέματα του Συλλόγου μας.

Τους χορηγούς της ομάδας που σε δύσκολους καιρούς βρίσκονται δίπλα μας.

Τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν τη μάχη σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε έδρα και τέλος τους φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν βροντερό παρών σε όλα τα παιχνίδια.

Επίσης συγχαίρουμε τον Θησέα Αγριάς για τη μεγάλη του επιτυχία να κατακτήσει τη 2η θέση στην κατηγορία, τον Γ.Σ. Αλμυρού για την άνετη παραμονή του και τέλος συγχαίρουμε και καλωσορίζουμε τη Δήμητρα Ευξεινούπολης στην Γ’ Εθνική.

Η Διοίκηση προγραμματίζει Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στο προσεχές χρονικό διάστημα προκειμένου να τεθούν οι στόχοι της νέας περιόδου.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους!»

Συγχαρητήρια από τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου

Σε συγχαρητήρια ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, επισημαίνει: «Ως Δήμαρχος του Δήμου Ρήγα Φεραίου θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Πρόεδρο και στη Διοίκηση του ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ για την παραμονή της ομάδας του Δήμου μας, στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ. Επίσης θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την δημόσια αναγνώριση των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής και υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες και στις δράσεις όλων των ομάδων του Δήμου ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου