ΤΟΠΙΚΟ

Θέλει φινάλε στην καλύτερη χρονιά του ο Θησέας

θέλει-φινάλε-στην-καλύτερη-χρονιά-του-125631

Χωρίς αγωνιστική δράση συνεχίζει να παραμένει και η Γ Εθνική και είναι μια κατηγορία που υπάρχει η ίδια αγωνία … για το αν και πότε θα υπάρξει η συνέχεια και η ολοκλήρωση της σεζόν…

Στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής το ενδιαφέρον της ποδοσφαιρικής Μαγνησίας υπάρχει, όπως αναφέρθηκε ήδη, κατά κύριο λόγο για τον Διαγόρα ,που «έμεινε» στην προσπάθεια για την παραμονή του, κάτι που φαίνεται να πετυχαίνει ο Γ.Σ. Αλμυρού, ενώ ο Θησέας θα ήθελε να ολοκληρώσει την καλύτερη χρονιά του ευρισκόμενος στην 2η θέση της βαθμολογίας, κάνοντας και αρκετά ρεκόρ…

Η αγωνιστική δράση στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής διακόπηκε τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος και ευχή όλων είναι όλα να πάνε καλά και να επανέλθει και η αγωνιστική κανονικότητα, αφού όλοι συμφωνούν στο ότι προέχει η υγεία και η ζωή …και μένει σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρο.

Εκκρεμούν 3 αγωνιστικές

Τα ματς που απομένουν ώς το τέλος για τον Διαγόρα είναι: 24η αγωνιστική: Ηρακλής Λάρισας-Διαγόρας, 25η αγωνιστική: Διαγόρας-Αλμυρός και 26η αγωνιστική: Δίας Δίου-Διαγόρας, για τον Θησέα είναι: 24η αγωνιστική: Θησέας Αγριάς-ΑΕ Καρίτσας, 25η αγωνιστική: Ατρόμητος Παλαμά-Θησέας και 26η αγωνιστική: Θησέας Αγριάς-Οικονόμος και για τον ΓΣΑ τα ματς που είναι σε εκκρεμότητα είναι: 24η αγωνιστική: Αλμυρός-Δίας Δίου, 25η αγωνιστική: Διαγόρας-Αλμυρός και 26η αγωνιστική: Αλμυρός-ΑΕ Καρίτσας.

Ο Θησέας

Ο φετινός Θησέας είναι από τις ομάδες που θα ήθελε να τελειώσει το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής καθώς γράφει ιστορία με την καλύτερη θέση του σε Εθνική κατηγορία… Ο Θησέας, παρότι στην Αγριά λένε ότι μπορούσε ακόμη καλύτερα, εκτός του ότι στη διακοπή του πρωταθλήματος είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας έχει καταφέρει φέτος κι άλλες ξεχωριστές επιδόσεις, όπως το ότι έχει τις πιο πολλές νίκες έδρας (9) μαζί με τον πρωτοπόρο Πιερικό και ακόμη έχει την καλύτερη επίθεση στην έδρα του(29 γκολ).

Το καλύτερα …που μπορούσε σίγουρα η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ήταν σε κάποια εκτός έδρας ματς, που δέχτηκε εύκολα την ήττα (5). Το καλό του πρόσωπο ο Θησέας το έδειξε από την αρχή χωρίς πολλά λόγια και παρ’ ότι ξεκίνησε με ήττα έδρας, στη συνέχεια την αξιοποίησε στο 100%…

Η πορεία του Θησέα κατά τη διάρκεια του α’ γύρου και τα αποτελέσματα του είναι:

Θησέας-Πιερικός 0-1

(10’ Σαχινίδης)

ΑΟ Σελλάνων-Θησέας 2-2

(51’ Λούγκος, 90’ Αρχοντής-5’ Βλάχος, 7’ Κοτζαθανάσης)

Θησέας-Ποταμιά 5-0

(4’ Σιώμος, 9’ Κοτζαθανάσης, 24’ Βλάχος, 77’ Ζαχαράκης, 84’ Διαμαντόπουλος)

Αταλάντη-Θησέας 1-2

(71’ Ζυγογιάννης-30’ Ιωαννίδης, 45’ Κ.Οικονόμου)

Θησέας-Διγενής Νεοχωρίου 2-1

(28’ Σιώμος, 88’ Μπόρας-27’ Λαγκαδινός)

Θησέας-Μετέωρα 2-0

(52’ Βλάχος, 59’ Σιώμος)

Ηρακλής Λάρισας-Θησέας 2-1

(4’, 7’ Κακαβίτσης-5’ Πέτσης)

Θησέας-Αλμυρός 1-0

(11’ Γιαουπλάρι)

Δίας Δίου-Θησέας 3-1

(21’ Παναγιωτίδης, 56’ Μαυρίδης, 59’ Μανίκας-62’ Κυρίτσης)

Θησέας-Διαγόρας 3-0

(20’ Βλάχος, 74’ Ιωαννίδης, 86’ Σιώμος)

ΑΕ Καρίτσας-Θησέας 3-1

(4’ Βουκομάνοβιτς, 19’ Αλεξίου, 32’ Κυρτέγος-70’ Βλάχος)

Θησέας-Ατρόμητος 5-2

(9’ Οικονόμου, 25’ Χατζησταμάτης, 34’ ,48’Βλάχος, 40’ Νιαώτης-28’ Ευαγγελάκος, 43’ Μπάντης)

Οικονόμος-Θησέας 1-2

(79’ Μπαλογιάννης-13’ Οικονόμου, 46’ Ιωαννίδης)

Στον β’ γύρο ο Θησέας κατάφερε να κάνει και σερί 4 νικών ενώ και πάλι είχε μια ήττα έδρας με τα αποτελέσματα του β’ γύρου να είναι τα εξής:

Πιερικός-Θησέας 3-0

(20’ Σαχινίδης, 73’ Μπενίσκος, 76’ Μηλιώτης)

Θησέας-ΑΟ Σελλάνων 3-1

(9’, 35’ Βλάχος, 88’ Κοτζαθανάσης-40’ Τζουμάκης)

ΑΟ Ποταμιάς-Θησέας 0-2

(58’ Βλάχος, 84’ Μπόρας)

Θησέας-Αταλάντη 2-1

(5’ Σιώμος, 65’ πέν. Κοτζαθανάσης-33’ Λαμπρόπουλος)

Διγενής Νεοχωρίου-Θησέας 1-2

(35’ Μακρής-59’ Μπόρας, 81’ πέν. Βλάχος)

Μετέωρα-Θησέας 2-3

(66’, 90’+2’ Ιωάννου-2’ Πέτσης, 36’ Κυρίτσης, 76’ πέν. Βλάχος )

Θησέας Αγριάς-Ηρακλής 3-4

(24’Βλάχος, 32’ πέν. Κοτζαθανάσης, 64’ Βαν Ντε Γούιχε-29’ Ζαφειρίου, 35’, 77’ Τάρτας, 52’ πέν. Κακαβίτσης)

ΓΣ Αλμυρού-Θησέας 1-0

(74’ Βαγενάς)

Θησέας-Δίας 3-0

(3’, 81’ Αλ. Σιώμος, 17’ αυτογκόλ Νίκου)

Διαγόρας-Θησέας 2-1

(53’ πέν. Κουβελάς, 91’ Αλαμάνης-42’ Σιώμος)….

Συνολικά ο Θησέας πέτυχε 14 νίκες, είχε μια ισοπαλία και 8 ήττες ενώ έχει και την καλύτερη επίθεση με 46 γκολ (τα 29 στην Αγριά) και η διαφορά με τον πρώτο Πιερικό που έχει πετύχει 45 γκολ είναι στα γκολ που δέχτηκε . Η ομάδα της Κατερίνης με «επαγγελματικό» μπάτζετ έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στην αήττητη έδρα της (ο Θησέας 10), ενώ συνολικά 5, έναντι των 31 του Θησέα ενώ έχει και 17 νίκες…

Ο προπονητής του Θησέα Λάκης Μπακάλης σε πρόσφατες δηλώσεις και μετά τη διακοπή αναφερόμενος στην καλή χρονιά στάθηκε και στους ποδοσφαιριστές και στη διοίκηση του συλλόγου της Αγριάς, τονίζοντας ότι επικρατεί νοικοκυριό και γενικά παίρνει άριστα στον οργανωτικό τομέα…. «Η πορεία μας είναι εντυπωσιακή. Νομίζω ότι όσοι παρακολούθησαν τα παιχνίδια αποζημιώθηκαν με το ποδόσφαιρο που παίξαμε και με τις νίκες που σημειώσαμε. Οι ίδιοι οι παίκτες μας θα έλεγα ότι… απογειώθηκαν.

Παρουσιάσαμε ένα νεανικό σύνολο που τα πήγε περίφημα, έχοντας και μία ποιοτική προσθήκη, αυτή του Ιωαννίδη ο οποίος είναι πολύ καλός και χρήσιμος παίκτης. Μας βγήκαν οι φοιτητές, όπως ο Ιακωβίδης, ο Κυρίτσης, ο Νιαώτης, αλλά και οι ποδοσφαιριστές που ήλθαν από το τοπικό πρωτάθλημα. Επίσης, οι επιθετικοί μας είναι πολύ παραγωγικοί. Ο Βλάχος σημείωσε 13 γκολ και ο Σιώμος οκτώ, σύνολο 21, ενώ έξι σημείωσε ο Κοτζαθανάσης που είναι μέσος. Αξίζει εδώ να προσθέσω ότι έχουμε την 3η καλύτερη επίθεση όλων των ομίλων της Γ’ Εθνικής και ουσιαστικά την 2η διότι η Αριδαία έχει πάρει τρία ματς στα «χαρτιά» με σκορ 3-0 το καθένα»…ενώ τόνισε ότι η επιτυχία μιας ομάδας δεν έρχεται ούτε από μόνη της ούτε από έναν… «Όλα είναι αλυσίδα. Το Δ.Σ. του συλλόγου, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές, όλοι δουλέψαμε πολύ καλά για να έλθουν τα θετικά αποτελέσματα και να βρίσκεται ο Θησέας τόσο ψηλά. Μάλιστα, αν το πιστεύαμε λίγο παραπάνω τότε θα ήμασταν πιο κοντά στον Πιερικό. Θεωρώ ότι θα ένιωθε την… ανάσα μας ως το τέλος του πρωταθλήματος» ανέφερε ο Λάκης Μπακάλης που σχολίασε και την σημερινή κατάσταση: «Υπάρχει πρόβλημα. Δεν ξέρουμε αν και πότε θα ξεκινήσουμε και πάλι, οι παίκτες έχουν φύγει για τα σπίτια τους και κάνει ο καθένας το πρόγραμμα που έχει πάρει. Αλλά αναγκαστικά σταματήσαμε. Από τη μία φοβούνται όλοι και από την άλλη η δράση διεκόπη απότομα. Αυτό που προέχει είναι η υγεία και η ευχή όλων να το ξεπεράσουμε και να επιστρέψουμε εκεί που έχουμε μάθει, στα γήπεδα…».

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου