ΤΟΠΙΚΟ

Πάλεψε στο Προάστιο, αλλά δεν τα κατάφερε ο Διαγόρας

πάλεψε-στο-προάστιο-αλλά-δεν-τα-κατάφε-204573

Είχε τη θέληση να παλέψει αλλά δεν τα κατάφερε ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, στην αποτυχημένη έξοδο στο Προάστιο Καρδίτσας, όπου γνώρισε την ήττα από τον ΑΟ Σελλάνων με 2-1.

Η ομάδα της Μαγνησίας βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0, ενώ κατάφερε να μειώσει σε 2-1, πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Δεν ήταν όμως αρκετό αυτό, με το τελικό αποτέλεσμα να παραμένει και την ομάδα του Στέλιου Αρσένου να παραμένει κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν δύο φορές έως το 17’, παίζοντας χωρίς άγχος τουλάχιστον έως το 42’ που ο Διαγόρας μείωσε. Αρχικά, ο Τζουμάκης άνοιξε το σκορ στο 12’ με σουτ εντός περιοχής, που κατέληξε στο βάθος της εστίας του Κουτσιρίμπα. Πέντε λεπτά αργότερα, τα πράγματα θα γίνονταν χειρότερα για την ομάδα του Στεφανοβικείου. Ο Τσάγκας, επωφελήθηκε της αδράνειας στην άμυνα των φιλοξενούμενων και αφού τροφοδοτήθηκε από συμπαίκτη του, έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα και πάλι στα δίχτυα, για το 2-0.

Ο Διαγόρας βρέθηκε «με την πλάτη στον τοίχο», προσπαθώντας στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου να πιέσει και να δημιουργήσει φάσεις μπροστά στα καρέ του Σταυράκη. Κάτι που κατάφερε στο 42’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπλέντι, που έγραψε το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, μετά το γκολ που πέτυχαν να πιέσουν ακόμα περισσότερο, ωστόσο δεν κατάφεραν να διασπάσουν και άλλη φορά την άμυνα της ομάδας των Σελλάνων και υπέστησαν μία ακόμα ήττα, που τους διατηρεί στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2-1

Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Σταυράκης, Μετούσι, Καλφούντζος, Κοντός, Τζέκος, Τζανής, Τζουμάκης, Χάδιαρης, Τσάγκας, Μπιτέλης, Μπακρατσάς

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦ.: Κουτσιρίμπας, Καραμπούζης, Μπλέντι, Βουραζέρης, Πρασσάς, Σπ. Καραπλιάγκος Σπ. (40’ Αλεξίου), Ζενούνης, Ζιάκας (72’ Καλιακούδας), Κουβελάς (40’ Αλαμάνης), Κυριάκος, Αναστασίου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου