ΤΟΠΙΚΟ

Προηγήθηκε με 3-0 ο Θησέας, κέρδισε με 2-3 στα Μετέωρα

προηγήθηκε-με-3-0-ο-θησέας-κέρδισε-με-2-3-στ-204584

Συνέχεια στις υψηλές πτήσεις για την ομάδα του Θησέα Αγριάς, ο οποίος προηγήθηκε με 3-0 χθες επί των Μετεώρων, αλλά τα δύο τέρματα που δέχθηκε στη συνέχεια δεν του στέρησαν κάτι.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη, μετά το παιχνίδι μεσοβδόμαδα επί της Ακρόπολης Σέσκλου, που διήρκησε 120 λεπτά, για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ, έπαιξε με βασικές απουσίες χθες στην Καλαμπάκα, αλλά είχε τον τρόπο να πάρει το 5ο φετινό τρίποντο, μειώνοντας την απόσταση από την κορυφή, μιας και ο Πιερικός αναδείχθηκε ισόπαλος με την ΑΕ Καρίτσας.

Ο αγώνας

Οι Αγριώτες προηγήθηκαν στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης και μετά από κάθετη πάσα του Ιωαννίδη στον Πέτση, με τον τελευταίο να κάνει το 0-1. Το 0-2 ήρθε πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους και στο 36’, με τον Κυρίτση να παίρνει την μπάλα έπειτα από απομάκρυνση από την αντίπαλη άμυνα, σε σέντρα του Ιωαννίδη, και χωρίς να το σκεφτεί σούταρε διαγώνια, κάνοντας το 0-2. Το 0-3 πέτυχε ο Βλάχος με πέναλτι που κέρδισε ο Λίτσος στο 69’, αλλά το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει, με τους γηπεδούχους να μειώνουν αρχικά σε 1-3 στο 77’ με τον Ιωάννου και σε 2-3 στις καθυστερήσεις με τον Γεωργάκη.

ΜΕΤΕΩΡΑ-ΘΗΣΕΑΣ 2-3

ΘΗΣΕΑΣ: Ντάριο Βαν Ντε Γουίχε, Δημητριάδης (70’ Ζαχαράκης), Ερρίκος Βαν ντε Γουίχε, Ιακωβίδης, Γαλανόπουλος, Νιαώτης, Μπόρας, Κυρίτσης Θ. (46’ Λίτσος), Ιωαννίδης, Πέτσης, Βλάχος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου