ΤΟΠΙΚΟ

Πήρε το ντέρμπι ανόδου ο Μαγνησιακός

πήρε-το-ντέρμπι-ανόδου-ο-μαγνησιακός-204596

Άνετη νίκη για τον Μαγνησιακό, με 2-0, επί του Αστέρα Χαλκίδας, για την 7η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής γυναικών, στην έδρα του.

Οι Βολιώτισσες του Γιώργου Πλατανιά, με 1 βαθμό στα επόμενα παιχνίδια «κλειδώνουν» και μαθηματικά την υπόθεση άνοδο στη Β’ Εθνική, παραμένοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαγνησιακός ήταν σαφώς ανώτερος της αντίπαλης ομάδας, έχοντας πολλές ευκαιρίες τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος, ενώ σημείωσε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Τα σουτ των Λουκουπόλου στο 11’ και Πλατανιά στο 14’ δεν βρήκαν στόχο, ωστόσο στο 28’ επετεύχθη το 1-0 για την ομάδα του Βόλου. Συγκεκριμένα, η Πλατανιά σούταρε, με την τερματοφύλακα της ομάδας της Χαλκίδας να αποκρούει και την Θεοχάρη να πετυχαίνει το γκολ.

Το 2-0 έγινε στο 57’ με τη Λουκοπούλου να σκοράρει, έπειτα από σέντρα της Πούλιου. Ένα σουτ της Πλατανιά στο 73’ πέρασε ξυστά δίπλα από το δοκάρι. Σημειώνεται ότι την πρώτη της εμφάνιση με τη φανέλα του Μαγνησιακού έκανε η Κατερίνα Τσιρδάνη, που επέστρεψε στην ομάδα του Βόλου.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Πίσπα, Πάσχου (80’ Λουκουπούλου Ε.), Σταμοπούλου, Πέτση, Λουκοπούλου Μ., Πλατανιά (87’ λ.τ. Κίτσιου), Λεονταρίτη, Καραγκουνούλη (50’ Τσιρδάνη), Πούλιου, Μακεδών, Θεοχάρη

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου