ΤΟΠΙΚΟ

Επιστροφή Μιχάλη Κουτσογιάννη στη Σκιάθο

επιστροφή-μιχάλη-κουτσογιάννη-στη-σκ-319642

Μια δυνατή μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΑΟ ΣΚΙΑΘΟΥ με την επιστροφή του Μιχάλη Κουτσογιάννη στην ομάδα των νησιωτών. Ο Μιχάλης Κουτσογιάννης είναι 34 ετών αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, αλλά και ως κεντρικός αμυντικός.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με 110 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες στη Β’ και Γ’ Εθνική με τη Νίκη Βόλου και με τεράστια εμπειρία.

Αναλυτικά το βιογραφικό του Μιχάλη Κουτσογιάννη: Ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 στον Κένταυρο Βόλου στην Δ’ Εθνική κατηγορία όπου και αγωνίστηκε για δύο σεζόν. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του έκαναν την ομάδα της Νίκης Βόλου να τον αποκτήσει την σεζόν 2005 και αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Β’ Εθνική κατηγορία. Ενώ τη φανέλα της ιστορικής Νίκης τη φόρεσε συνολικά 5 χρόνια αγωνιζόμενος και τρεις σεζόν 2007-2010 στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Μετέπειτα μεταγράφηκε στον ΑΟ Καρδίτσας όπου αγωνιζόταν στην Δ Εθνική κατηγορία, όμως επέστρεψε και πάλι στη Νίκη Βόλου για μισή σεζόν στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Την σεζόν 2011 πήρε μεταγραφή στην ομάδα της ΑΕ Διμηνίου και αγωνίστηκε για δύο χρονιές στο Α’ τοπικό Βόλου. Τη σεζόν 2013 φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Βόλου στην Α’ τοπική κατηγορία, ενώ την ερχόμενη σεζόν μεταγράφηκε στη Σκιάθο. Τη σεζόν 2017-18 φόρεσε τη φανέλα του Πηλέα και έπαιξε και στην ομάδα των Λιβανάτων στην Α’ τοπική κατηγορία.

Η διοίκηση του ΑΟ Σκιάθου καλωσορίζει τον Μιχάλη Κουτσογιάννη από τον Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή δύναμη στην προσπάθεια της ομάδας στην Α’ ΕΠΣΘ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου