ΤΟΠΙΚΟ

Στον Σαρακηνό ο Φλίγκος ανεβάζοντας το επίπεδο στην Α’ ΕΠΣΘ

στον-σαρακηνό-ο-φλίγκος-ανεβάζοντας-τ-437742

Στην πιο ηχηρή μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού προχώρησε ο Σαρακηνός, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον πολύπειρο επιθετικό Κώστα Φλίγκο, ο οποίος την περσινή χρονιά πανηγύρισε το νταμπλ με τον Ολυμπιακό Βόλου, έχοντας 23 συμμετοχές και 8 γκολ στο περσινό πρωτάθλημα.

Γεννημένος στις 19 Οκτωβρίου 1985 στη Γαστούνη ο Φλίγκος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση των «ροσονέρι» οι οποίοι πολιορκούσαν στενά τον έμπειρο φορ μετά την ανακοίνωση αποχώρησης από τον Ολυμπιακό, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του 2ου ομίλου με 19 γκολ, «γράφοντας» μία από τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα του. Συνολικά έχει καταγράψει 189 εμφανίσεις σε Β’ και Γ’ Εθνική και 69 γκολ, με την ομάδα του Σαρακηνού να τονίζει: «Τη νέα σεζόν ο Α.Σ. Σαρακηνός θα έχει την τιμή να συνεργαστεί με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Φλίγκο. Το palmare του αλλά και η ιστορία του δε μας επιτρέπει να πούμε εμείς περισσότερα…! ΚΩΣΤΑΣ ΦΛΙΓΚΟΣ, κύριοι! Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μόνο υγεία! Όλα τα άλλα θα έρθουν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου