ΤΟΠΙΚΟ

Δεν χάνει με τίποτα ο Διαγόρας

δεν-χάνει-με-τίποτα-ο-διαγόρας-650375

Ακόμα μια καλή εμφάνιση και τρείς βαθμοί για τον Διαγόρα, αυτή την φορά απέναντι στον Σαρακηνό με σκορ 2-0. Η ομάδα του Στεφανοβικείου από τη στιγμή που ανέλαβε προπονητής ο Μιχάλη Ζιώγας δεν έχει απώλεια βαθμών και συνεχίζει σταθερά να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μετά από ένα ημίχρονο χωρίς τέρματα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 47’ με κεφαλιά του Μόσιου έπειτα από εκτέλεση φάουλ και στο 80’ με προβολή του Βαλωτή σφράγισαν την νίκη. Στο 75’ ο Σαρακηνός έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Ντούρο ενώ και ο Καραπλιάγκος του Διαγόρα δέχτηκε κόκκινη στο τέλος της αναμέτρησης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ 2-0

Σκόρερ: (47’ Μόσιος, 80’ Βαλωτής)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Καραμπούζας, Λάιος, Πρασσάς, Καλιακούδας, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς (76’ Κ. Καραπλιάγκος), Μόσιος (55’ Καραμανλής), Βαλωτής (88’ Ντάφος), Κυριάκος (83′ Τσουκάλης), Γουτούλης
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Ρουκάς (75’ Σιγαλάκος), Ντούρο, Ρακής (78’ Κουσκουρίδας), Μοράλες, Γιαμαλής, Αλ. Γ. Σιώμος (68’ Ασλάνογλου), Καλαμάτας, Αλ. Απ. Σιώμος, Τζίκας, (83’ Κουτσώνας), Αναστασίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου