ΤΟΠΙΚΟ

Συνέτριψε τον Πύρασο ο Αίαντας

συνέτριψε-τον-πύρασο-ο-αίαντας-650412

Με 4-0 επικράτησε του Πυράσου ο Αίαντας στο Αχίλλειο, με τους τυπικά γηπεδούχους να προηγούνται από νωρίς στο σκορ. Το 1-0 πέτυχε ο Αραπίτσας στο 19’ και το 2-0 ήρθε από τον Θανάση Κατσιαβριά στο 25’ με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Χειλά. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αίαντας πέτυχε και τρίτο τέρμα, με τον Χειλά να κερδίζει με ψηλοκρεμαστό σουτ τον Πρωτούλη. Ο τερματοφύλακας του Πυράσου απέκρουσε πέναλτι το οποίο κέρδισε και εκτέλεσε ο Θ. Κατσιαβριάς στο 50’, ωστόσο το 4-0 σημειώθηκε στο 60’ με σκόρερ τον Αραπίτσα, έπειτα από σέντρα του Τσόγκα. Για τους κιτρινόμαυρους, που θα μπορούσαν να έχουν πετύχει ένα τέρμα ακόμη, δοκάρι είχε ο Μακανίκας, ενώ Κατσιαβριάς και Αραπίτσας, είχαν εκ νέου ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

ΑΙΑΣ-ΠΥΡΑΣΟΣ 4-0

Σκόρερ: (19’, 60’ Αραπίτσας, 25’ Θ. Κατσιαβριάς, 30’ Χειλάς)

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος (65’ Κωστούλας), Μιχόπουλος, Πλαβός, Σαμουρδάνης (70’ Ξηροκώστας), Μπιρτσάι, Χειλάς, Χριστέλος, Τσόγκας (65’ Μακανίκας), Θ. Κατσαβριάς, Αραπίτσας, Χειλάς (55’ Κ. Κατσιαβριάς).

ΠΥΡΑΣΟΣ: Πρωτούλης, Σιαμέτης, Παυλιώτης, Αντωνιάδης, Τσάμης, Τσορμπαντζής, Ζαχαράκης, Σταντσούρης (40’ Γκίνης), Καραδήμας (75’ Γκαραβέλας), Κοσμάς, Κωστούλας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου