ΤΟΠΙΚΟ

Με χατ-τρικ Σιώμου παραμένει κορυφή ο Σαρακηνός

με-χατ-τρικ-σιώμου-παραμένει-κορυφή-ο-σ-699977

Συνεχίζει να προπορεύεται στη βαθμολογία ο Σαρακηνός που «συγκατοικεί» στην κορυφή μαζί με τη Δήμητρα. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Φασουράκη κέρδισαν με 4-0 τους Μυρμηδόνες με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σιώμο που πέτυχε ακόμη τρία γκολ και πρόσθεσαν ακόμα μια νίκη στο ενεργητικό τους.

Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-0, κλειδώνοντας από νωρίς την νίκη. Το 1-0 ήρθε από τον Σιώμο ύστερα από όμορφη πάσα του Ασλάνογλου στο 18’, ενώ με παρόμοιο τρόπο ήρθε και το 2-0, 10 λεπτά αργότερα. Στο 40’ ο Σιώμος έκανε τρία τα τέρματα του στο παιχνίδι έπειτα από συνεργασία με τον Μόσιο. Το τελικό 4-0 σημειώθηκε στο 55’ με σκόρερ τον Ασλάνογλου, που είχε δημιουργήσει τα πρώτα δύο γκολ της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί για ακόμα ένα παιχνίδι και βρίσκονται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με 4 βαθμούς μαζί με τον Μαγνησιακό.

Σαρακηνός-Μυρμηδόνες 4-0

Σκόρερ: (18’, 28’, 40’, Σιώμος, 55’ Ασλάνογλου)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρουκάς, Ντούρο, Καλαμάτας, Μοράλες, Θάνος, Ασλάνογλου (60’ Β. Ρακής), Σιγαλάκος (46’ Μαστακούλης), Σιώμος, Μόσιος, Αναστασίου.

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Ροδίτης, Κοντοβάς, Κατσιαβριάς, Καραπτσιάς, Κωτούλας (70’ Μάτζαρης), Βούλγαρης (45’ Μακρής), Τετριμίδας (25’ Ναούμ), Αράπης, Μπούρχας, Κλουκουτάρας (75’ Ν. Μπίνας, Ακριβός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου