ΤΟΠΙΚΟ

Μία νίκη και μία ήττα

μία-νίκη-και-μία-ήττα-709061

To «2 στα 2» έκανε η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΘ, επικρατώντας στο Βασδέκειο της ΕΠΣ Φθιώτιδας με 3-1, στη 2η στροφή του πρωταθλήματος προεπιλογής. Αντίθετα, η Μικτή Νέων δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα στις καθυστερήσεις από την αντίστοιχη της Φθιώτιδας, με 2-1.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

«Φόρτσαραν» στο β’ μέρος οι Παίδες

Στο Βασδέκειο διεξήχθη το δεύτερο παιχνίδι για την Μικτή Παίδων και αποδείχτηκε… γούρικο για τους ποδοσφαιριστές του Αντώνη Μανδάλου που επικράτησαν με 3-1 της ΕΠΣΘ Φθιώτιδας, κάνοντας δύο τις νίκες τους.

Ανοιχτό ήταν το πρώτο μέρος, με την ομάδα της ΕΠΣΘ καλύτερη, αφού κατέγραψε μερικές καλές ευκαιρίες, μπροστά από τα αντίπαλα καρέ, έχοντας και δοκάρι με τον Ζαρίφη, ενώ από την πλευρά της η ομάδα της Φθιώτιδας απείλησε σε δύο περιπτώσεις το τέρμα του Καποτά.

Στο δεύτερο μέρος σημειώθηκαν και τα τέσσερα τέρματα που έκριναν την αναμέτρηση και τον τελικό νικητή. Συγκεκριμένα, το σκορ άνοιξε στο 45’ για τους Παίδες της ΕΠΣΘ, όταν σε σέντρα του Ζαρίφη από τ’ αριστερά, ο Νταβλαμάνος με κεφαλιά σε κενή εστία – και την μπάλα να έχει περάσει από τον αντίπαλο τερματοφύλακα- έγραψε το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα, στο 55’, ο Μπασαγιάννης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Αντώνη Μάνδαλου, συγκλίνοντας στον άξονα και πιάνοντας ένα ψηλοκρεμαστό σουτ εκτός περιοχής, με τον πορτιέρε της Φθιώτιδας να μην μπορεί να συγκρατήσει την μπάλα.

Η ομάδα της ΕΠΣΘ πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 59’, με τον Ζαρίφη για μία ακόμα φορά δημιουργό από τ’ αριστερά με σέντρα ακριβείας και τον Μπασαγιάννη εκτελεστή, καθώς με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, για το 3-0.

Το τελικό σκορ 3-1 διαμορφώθηκε για τους φιλοξενούμενους στο 63’ με τον Παπαζαχόπουλο να νικά σε τετ-α-τετ τον Καποτά και να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για την ομάδα του. Υπενθυμίζεται ότι τα παιχνίδια για τους Παίδες διαρκούν 70’ (35’ ανά ημίχρονο).

ΕΠΣΘ: Καποτάς, Κατσαρός, Κασιούρας, Κωστούλας, Μπέκος, Κουφογεώργος, Κύρκος, Σταυραντώνης, Ζαρίφης, Μπασαγιάννης, Νταβλαμάνος

Επαιξαν και οι: Τρίχας, Καρβέλης, Καραγιαννόπουλος, Καλλιάκης, Σακατζής

ΕΠΣΦ: Καραγιώργος, Μπακαλέξης, Καρανίκας, Τσίτζιρας, Αλαμανάκης, Κλητοράκης, Γεμενής Φάνης, Ρήττας, Παπαζαχόπουλος, Κοντονίκος, Γιανέλης

Επαιξαν και οι: Γεμενής Άγγελος, Καυκιάς

Την πάτησαν… στις καθυστερήσεις οι Νέοι

Την ήττα γνώρισε η Μικτή Νέων της ΕΠΣΘ, με 1-2 από την αντίστοιχη ομάδα της Φθιώτιδας στο Βασδέκειο, ήττα που για την ομάδα του Αντώνη Μάνδαλου ήρθε στις καθυστερήσεις. Ισόπαλο με 1-1 έληξε το πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται αρχικά με τον Τρούμπουλο στο 17’. Η φάση ξεκίνησε με τον Λαμπρόπουλο να εκτελεί φάουλ και τον υψηλόσωμο αμυντικό χαφ να παίρνει την κεφαλιά, γράφοντας το 0-1.

Η χαρά των Νέων της Φθιώτιδας, ωστόσο, κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά, αφού η ομάδα των Νέων της ΕΠΣΘ έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 22’. Συγκεκριμένα, ο Καραγεωργόπουλος με φοβερό σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1, φέρνοντας και πάλι την ισορροπία, με το σκορ να παραμένει έως τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι Φθιώτες μπήκαν πιο δυνατά καταγράφοντας καλή φάση με τον Σύρμο στο 48’, που βρέθηκε μόνος σε θέση βολής, αλλά το σουτ του πέρασε εκτός εστίας. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξη ισόπαλο, ο Τρούμπουλος πέτυχε το 2-1 για την ομάδα του, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο παίκτης της ΕΠΣ Φθιώτιδας σκόραρε με συρτό διαγώνιο σουτ, από το ύψος της περιοχής, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα, με τον τερματοφύλακα Καθηνιώτη να μην μπορεί να «σώσει» την εστία του.

ΕΠΣΘ: Καθηνιώτης, Παπασακελλαρίου, Μαλαμούλης, Ντόντα, Κόκκαλης, Παπαδήμας (75’ Αναστασίου), Δήμος (70’ Τόγιας), Κάβουρας, Κολώνιας (60’ Μπαλλάς), Ματθαίου (50’ Τσιτσικλής), Καραγεωργόπουλος

ΕΠΣΦ: Τζοβάρας, Φλώρος, Λόζος, Σταθόπουλος, Κατσιούλας, Φίστι (45’ Κωστάκης), Αποστόλου (70’ Ξηρογιάννης), Τρούμπουλος, Αρβανίτης, Σύρμος, Λαμπρόπουλος (75’ Δερματάς)

Αποτελέσματα

2η Αγωνιστική – Κ14

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΦΘΙΩΤΙΔΑ 3-1

ΕΥΒΟΙΑ-ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ 5-0

Βαθμολογία

1. ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 6

2. ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 6

3. ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 0

4. ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 0

Αποτελέσματα

2η Αγωνιστική – Κ16

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΦΘΙΩΤΙΔΑ 1-2

ΕΥΒΟΙΑ-ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ 3-0

Βαθμολογία

1. ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 6

2. ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 3

3. ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 3

4. ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου