ΤΟΠΙΚΟ

Πρώτη νίκη για τον Αστέρα Ριζομύλου

πρώτη-νίκη-για-τον-αστέρα-ριζομύλου-711746

Τέσσερα από τα έξι προγραμματισμένα παιχνίδια της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ πραγματοποιήθηκαν χθες και προχθές, μιας και οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε Παγασητικό – Τοξότη και Αγχίαλο – Ιάσωνα αναβλήθηκαν λόγω της κακής κατάστασης των αγωνιστικών χώρων εξαιτίας της βροχόπτωσης σε Διμήνι και Αγχίαλο.

Στα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν ξεχώρισε η νίκη της Δάφνης επί του Πανιωνίου με 3-0 στο Αθλητικό Κέντρο «Ολγα Βασδέκη», ενώ την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Αστέρας, κερδίζοντας με 4-0 τον Πηλέα. Ο Ανθιμος Γαζής επιβλήθηκε με 2-0 των Μικροθηβών, ενώ με διπλό στις καθυστερήσεις αποχώρησε από την έδρα της Μακρινίτσας ο Ελευθεριακός. Αναλυτικά τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής:

Αστέρας-Πηλέας 4-0

Σκόρερ: (39’, 54’ Χαλιμούρδας, 47’ Βέργος, 49’ Θεοδώρου)

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ πανηγύρισε ο Αστέρας Ριζομύλου που επικράτησε με 4-0 του Πηλέα στο Στάδιο Βελεστίνου. Τα τέρματα των γηπεδούχων που αγωνίστηκαν στο Βελεστίνο λόγω τιμωρίας πέτυχαν ο Χαλιμούρδας, που σκόραρε δύο φορές και οι Βέργος, Θεοδώρου που πέτυχαν από ένα. Από την πλευρά του ο Πηλέας έμεινε η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει «γευτεί» ακόμα την χαρά της νίκης και υποχώρησε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ξανθάς, Δ. Αποστολίδης, Σεσκλιώτης, Π. Αποστολίδης, Λουφόπουλος, Καρατζιώλης, Θεοδώρου, Χαλιμούρδας, Ξέρας, Βέργος, Κωνσταντέλλος.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ντόντος, Λίλλος, Μπούρντα, Βαϊόπουλος

ΠΗΛΕΑΣ: Φύηγας, Κόπανος, Ζουλένκο, Δεδούσης (65’ Πάσχος) Λάσκος, Μαυρογόνατος, Μωραΐτης, Παλάσης, Χατζηβασιλείου (70’ Τόλιος), Μπαρμπαγιαννάκος, Μπαραμπαγεωργόπουλος.

Μακρυνίτσα-Ελευθεριακός 1-2

Σκόρερ: (54’ Αρβανίτης – 87’, 94’ Πριτσίνης)

Δεν τα κατάφερε η Μακρυνίτσα στην έδρα της απέναντι στον Ελευθεριακό και ηττήθηκε με 1-2, μένοντας στους 9 βαθμούς. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πήραν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και ανέβηκαν στους 8. Για την ομάδα του Κώστα Ρέππου ο Αρβανίτης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 54’, αλλά για τους φιλοξενούμενους ο Πριτσίνης ισοφάρισε αρχικά στο 87’ και στο 94’ πέτυχε και το 1-2.

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Κλεάνθης, Αρβανίτης, Τσιλιόπουλος, Μουτσινάς, Πάντσιος, Ψήφος, Ντίτσιος, Πιτσάβας (65’ Γεωργουλάκος), Μωυσίδης, Παλαμιώτης, Μαντάνης (46’ Αντώνοπουλος)

Πανιώνιος-Δάφνη 0-3

Σκόρερ: (28’ Τσαρέλας, 56’, 78’ Τσιγαρίδας)

Συνεχίζει να προπορεύεται στον πίνακα της βαθμολογίας η Δάφνη που πέρασε με 3-0 από την έδρα του Πανιωνίου. Η ομάδα του Ντένη Κουκουβίνου ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και το τελικό 0-3 ήρθε ως φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε με κεφαλιά ο Τσαρέλας στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης και έστειλε την ομάδα του με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο 56’ ο Τσιγαρίδας με όμορφο σουτ κλείδωσε το τρίποντο για τη Δάφνη, με τον ίδιο να σκοράρει σκοράρει ακόμη μια φόρα με πλασέ στο 70’ κάνοντας το τελικό 0-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Ι. Φώτου, Στεργιόπουλος, Ράπτης (59’ Κωστούλας), Τανάγιας, Σαρίδης, Ανγκόλι (68’ Στεργίου), Δ. Φώτου (57’ Κυπτίου), Καραγιώργος (70’ Οικονόμου), Θ. Φώτου, Τσακίρης.

ΔΑΦΝΗ: Μιχαλόπουλος, Χιώτης, Ευθυβούλης, Φώτου, Αγγελής (62’ Φιλοσόγλου), Σιαμέτης (73’ Πάντελης), Μαρέδης, Τσαρέλας, Τσουκάλης, Τσιγαρίδας (68’ Καμπέρης), Βογιατζής (66’ Τερλεξής).

Ανθιμος Γαζής-Μικροθήβες 2-0

Σκόρερ: (70’ Λινάρδος, 80’ Παπαδόπουλος)

Ο Ανθιμος Γαζής με δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο νίκησε με 2-0 τις Μικροθήβες και πήρε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Το σκορ άνοιξε στο 70ο λεπτό ο Λινάρδος με σουτ και το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 80’ από τον Παπαδόπουλο.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: Γκούρης, Καζάκης, Κατσικαδάμος, Βούλγαρης, Κωστάκης, Βαΐτσης, Γκουτινάκος (75’ Αλντίνι), Αλεξίου, Δημόπουλος (78’ Κίτσας), Παπαδόπουλος, Λινάρδος (75΄Μπρισμπέος).

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Ε. Λανάι, Βαλκανιώτης, Γκόλιας, Νιάκας, Σιγούρας, Σκαρλάτος, Α. Λανάι, Α. Βέτσικας (85’ Τσιαμασιώτης), Αναγνώστου (87’ Παπαχρήστος), Νιφόρος (70’ Τιμπλαλέξης), Πέτσης (78’ Ρεφουγιάτι).

Παγασητικός-Τοξότης: Αναβλήθηκε

Αγχίαλος-Ιάσων Α.Μ.: Αναβλήθηκε

Ρεπό: ΑΕ 2002

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Β’ Κατηγορία

Θ. Ομάδα Β.

1. Δάφνη 18

2. Αγχίαλος 12

3. Ιάσων Α.Μ. 10

4. Τοξότης 10

5. Πανιώνιος 10

6. Παγασητικός 9

7. Μακρινίτσα 9

8. ΑΕ 2002 8

9. Ελευθεριακός 8

10. Ανθιμος Γαζής 8

11. Μικροθήβες 4

12. Πηλέας 3

13. Αστέρας (-1) 3

ΕΠΟΜΕΝΗ (8η)

Β’ Κατηγορία

Ανθιμος Γαζής-Αγχίαλος
Ιάσων -Πανιώνιος
Μικροθήβες-Μακρινίτσα
Δάφνη-Παγασητικός
Ελευθεριακός-Αστέρας
Πηλέας-ΑΕ 2002
Ρεπό: Τοξότης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου