ΤΟΠΙΚΟ

Ισόπαλο χωρίς γκολ το ντέρμπι Διαγόρα – Ρήγα Φεραίου

ισόπαλο-χωρίς-γκολ-το-ντέρμπι-διαγόρα-727336

Ισόπαλο χωρίς γκολ το ντέρμπι Διαγόρα – Ρήγα Φεραίου

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση μεταξύ Διαγόρα και Ρήγα Φεραίου στο γήπεδο του Στεφανοβικείου στα πλαίσιο της 4η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή καθώς δεν έλειψαν οι αποβολές και οι δυνατές μονομαχίες παρά το τελικό 0-0. Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι άνηκε στους φιλοξενούμενους στο 8’ με τον Σέττο και τον Γάρο να συνδυάζονται όμορφα αλλά με τον τελευταίο να μην μπορεί να νικήσει τον Βουραζέρη. Ενα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι με τον Τσιαντή αλλά η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Ο Διαγόρας παρόλο που μπήκε πιο νωθρός στο παιχνίδι είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού μετά από πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Χαλβατζάκος έπειτα από ανατροπή του Σπαθή στον Καραμανλή στο 20’. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουβελάς ο οποίος όμως κοντοστάθηκε πριν «εκτελέσει», προσπαθώντας να ξεγελάσει τον Παπαγιάννη με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η εκτέλεση και να δεχτεί την κίτρινη κάρτα. Για τους φιλοξενούμενους ο Γάρος αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο, αφήνοντας την ομάδα του με 10 από το 35’. Στο δεύτερο μέρος έπρεπε να φθάσουμε στο 60’ για να γίνει η πρώτη φάση όπου ο Σέττος με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 69’ ο Κουβελάς επιχείρησε σουτ το οποίο όμως δεν βρήκε εστία. Η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού έγινε στο 76’ από πλευράς Ρήγα όπου ο Σέττος πάσαρε στον Αραμπατζή όμως αυτός αστόχησε από καλή θέση. Δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού ο Μπλατσέρι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να ολοκληρώσουν και οι 2 ομάδες το παιχνίδι με 10.

Διαγόρας-Ρήγας Φεραίος 0-0

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Καραμπούζης, Ν. Βουραζέρης, Πρασσάς, Κουρούμαλος, Σπ. Καραπλιάγκος (55’ Καλλιακούδας), Κουβελάς, Καραμανλής (63’ Μπλατσέρι), Βαλωτής, Τζόλας Γουτούλης (77’ Τσουκάλης).

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Γούτσιος, Σπαθής, Καρλιάμπας, Γκάγκας, Τσιαντής (88’ Πάσχος), Αλεξίου, Νασιακόπουλος, (60’ Αραμπατζής), Γεωργατζής (84’ Μπόρας), Σέττος, Γάρος

Ιστορική νίκη για την Αγία Αννα

Την πρώτη της νίκη στην Α’ ΕΠΣΘ πέτυχε η Αγία Αννα, που μετά από δυο ήττες και μια ισοπαλία επικράτησε του Πρωτεσίλαου με 2-0 εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24’ με σουτ του Κανδήλα από τα 30 μέτρα, ενώ το 2-0 έκανε ο Ζαρίφης με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, μετά από παράλληλη σέντρα του Κανδήλα. Για χέρι πάνω στην περιοχή σε σουτ του Μαρμαρινού στο δεύτερο ημίχρονο διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν καλή στιγμή πριν το 1-0, με τον Μαλλιαρό να περνάει τον Αϊντίνι και να πλασάρει και την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι, ενώ επίσης απείλησαν δυο φορές με κεφαλιές του Σιαμανίκου.

Αγία Αννα-Πρωτεσίλαος 2-0

Σκόρερ: (24’ Χατζητρακόσιας, 38’ Ζαρίφης)

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Θ. Ζάγκας, Χατζητρακόσιας, Σκοπός, Καραλόπουλος, Σερ. Τσιουρέλης (77’ Πετσιμέρης), Κανδήλας (80’ Ζαφειρίου), Φιλατζικιώτης (70’ Αλεξανδρίδης), Ζαρίφης, Κ. Τσιουρέλης (85’ Γιοβάννης), Σπ. Ζάγκας.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Γ. Τίτας, Λεϊμονής (30’ λ.τρ. Κοπάνας), Απ. Λάμπος, Ι. Λάμπος, Σούσκο (60’ Μαρμαρινός), Σούδης, Κ. Κόρκος, Σιαμανίκος, Εράλντο, Μαλλιαρός, Ακριβούσης.

Η Δήμητρα «έσπασε» το σερί του Αίαντα στη Σούρπη

Σκοράροντας δις στο πρώτο ημίχρονο η Δήμητρα Ευξεινούπολης πήρε το τοπικό ντέρμπι νικώντας τον Αίαντα με σκορ 2-0 εκτός έδρας, υποχρεώνοντας του στην πρώτη φετινή απώλεια μετά το 3Χ3. Το 1-0 για τους νικητές του Μιχάλη Ανδρωνά έγινε στο 34’ με γυριστή κεφαλιά του Ξηροκώστα μετά από εκτέλεση φάουλ του Αραπίτσα, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, 7 λεπτά αργότερα, πάλι με τον Ξηροκώστα που σκόραρε με πλασέ μετά από κάθετη του Κακλιά.

Αίας-Δήμητρα 0-2

Σκόρερ: (34’,41’ Ξηροκώστας)

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Σιαμουρδάνης (77’ Χουλιαράς), Παπανικολόπουλος (36’ λ. τρ. Ξηροκώστας), Πλαβός, Μιχόπουλος, Τσιάτσιος, Μπιρτσάι, Τσόγκας (46’ Κωστούλας), Μακανίκας, Αραπίτσας, Αθ. Κατσαβριάς

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαρρής, Γαλατσίδας, Μπαράκου, Τσάτσος, Στεφανής, Θωμαϊδης, Φούκης (70’ Ζαντιώτης), Χονδρογιάννης, Αραπιτσας, Βούλγαρης (27΄ λ. τρ. Κακλιάς, 83’ λ.τρ. Μπιρμπίλης), Ξηροκώστας (77’ Γκαρνίδης)

3η συνεχόμενη νίκη για την Αγία Παρασκευή

Την 3η της νίκη σε τέσσερα παιχνίδια πέτυχε η ομάδα της Αγίας Παρασκευής που επικράτησε στην έδρα της επί των Μυρμηδόνων με 4-0 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σιόβα που πέτυχε τρία τέρματα. Το συγκρότημα του Στέλιου Μαλακασιώτη έπειτα από ένα νωθρό πρώτο δεκαπεντάλεπτο κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα σε διάστημα 13 λεπτών στο πρώτο ημίχρονο (20’-33’), με αποτέλεσμα να μην αφήσει περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους στο δεύτερο μέρος. Από την άλλη οι Μυρμηδόνες παρόλο που βρέθηκαν αρκετές φορές στην περιοχή του Ζήγρα στα πρώτα λεπτά του αγώνα δεν αξιοποίησαν καμία από τις στιγμές τους και έμειναν χωρίς νίκη για 4ο σερί αγώνα. Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά ο Σιόβας στο 20ο λεπτό του παιχνιδιού έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κατσαγεωργίου. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Χρόνης με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους, με τους Μυρμηδόνες να χάνουν σπουδαία ευκαιρία νωρίτερα καθώς το σουτ του Κλουκουτάρα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 33’ και πάλι ο Σιόβας έκανε τρία τα γκολ της διαφοράς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έπειτα από όμορφη ενέργεια του Τσίλογλου, που πέρασε τρεις παίχτες και ανατράπηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο η Αγία Παρασκευή συνέχισε να έχει αρκετές χαμένες ευκαιρίες στο παιχνίδι με τους Μυρμηδόνες να ψάχνουν το γκολ για να μπουν και πάλι στο παιχνίδι χωρίς όμως κάποιο αντίκρισμα καθώς τα σουτ των Βούλγαρη στο 52’ και Μπούρχα στο 70’ σταμάτησαν στο δοκάρι. Αντίθετα οι γηπεδούχοι που ήταν πιο αποδοτικοί, πέτυχαν και το 4-0 στο 65’, όταν ο Σιόβας πλάσαρε τον Κοντογεωργάκη για το τελικό, σφραγίζοντας την άνετη επικράτηση της ομάδας του, ενώ παράλληλα πέτυχε το 2ο χατ-τρικ του στη σεζόν.

Αγία Παρασκευή-Μυρμηδόνες 4-0

Σκόρερ: (20’, 33’, 65’ Σιόβας, 28’ Χρόνης)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Ιωακειμίδης (72’ Παπαδόπουλος), Κουρτέλης, Λούμπαρδος, Κουσκουρίδας, Τσίλογλου, Κατσαγεωργίου, Πάσα (72’ Ξαφογιάννης), Ρουσσάς (70’ Αναστασιάδης), Σιόβας, Χρόνης (60’ Σταματίου).

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Κοντογεωργάκης, Κοντοβάς (75’ Κωτούλας), Ακριβός, Κουφάκης, Βέργας, Βούλγαρης, Μακρής (70’ Καραπτσιάς), Ναούμ, Πιπινής (39’ Δ. Μπούρχας), Κλουκουτάρας, Αράπης (60’ Πίνας).

Απτόητη η Ακρόπολη και 4Χ4

Δύσκολη επικράτηση για την Ακρόπολη που νίκησε τον Πύρασο με σκορ 2-1 εντός έδρας και πέτυχε το 4 στα 4. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ, μόλις στο 4ο λεπτό, με κεφαλιά του Μαυρίδη έπειτα από ασίστ του Χάνου, ενώ είχαν μεγάλη στιγμή στο 30’ με τον Αντωνίου να βγαίνει σε τετ-α-τετ όμως πλάσαρε πάνω στον Τσιλίγκο. Ο Πύρασος στο 34’ είχε τη δική του χαμένη ευκαιρία με το τετ-α-τετ του Νούσια, ο οποίος έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα, όμως πήρε «ρεβάνς» τρία λεπτά αργότερα ισοφαρίζοντας σε 1-1 μετά από λάθος του Σταμέλου. Το τελικό 2-1 για τους γηπεδούχους έγινε στο 65’ με φοβερό σουτ του Αντωνίου μετά από κάθετη του Κατή.

Ακρόπολη-Πύρασος 2-1

Σκόρερ: (4’ Μαυρίδης, 65’ Αντωνίου – 37 ’Νούσιας)

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Σταμέλος, Γκατζούνας, Τσούτσας, Κ. Κολυμήτρας, Αν. Κολυμήτρας, Χάνος, Μαυρίδης (57’ Στ. Αξιώτης), Κατής (75’ Τσαπέρος), Μερμίγγης, Μίλτος (70’ Παγώνης), Αντωνίου (85’ Κουτλουμπάσης).

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Τσάμης, Στεργίου (46’ Ζαχαράκης), Γκίνης, Σταντσούρης, Τσορμπατζής, Κάρρος, Γιοβάνης, Νούσιας, Μπαρμπούτας (80’ Παυλιώτας), Τζίκας.

Πρώτη νίκη για Ηρακλή

Το πρώτο τρίποντο στη φετινή σεζόν πέτυχε ο Ηρακλής που επιβλήθηκε του Μαγνησιακού με 4-0 στο γήπεδο. της Ι.Μ. Δημητριάδος. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19’ με τον Πετρόπουλο να κερδίζει πέναλτι και να αναλαμβάνει ο ίδιος την εκτέλεση, ενώ το 2-0 έκανε ο Χρ. Δαμασκός στο 27’ μετά από απόκρουση του Στούκα σε σουτ του Πετρόπουλου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι σκόραραν ξανά, αυτή τη φορά με πλασέ του Ιμπρα στο 47’ ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Γκάγκας στο 75’.

Ηρακλής-Μαγνησιακός 4-0

Σκόρερ: (19’ πεν Πετρόπουλος, 27’ Χρ. Δαμάσκος, 47’ Ίμπρα, 75’ Γκάγκας)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Μπατσικώστας, Στρούγκης, (71’ Μπέσσας), Αχ. Δαμάσκος, Μακρής, Μούτσα, Γκάγκας, Ίμπρα, (86’ Σαββίδης), Χρ. Δαμάσκος (77’ Γκίκας), Πετρόπουλος, Ευαγγέλου (79’ Μάρκος).

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Στούκας, Κρανιάς, Τσένα (50’ Κωστής), Γέρτσο, Μαγιόγλου, Οικονόμου (65’ Κολημήτρας), Νταφόπουλος (50’ Μυλωνάς), Βασιλείου (65’ Χριστοδούλου) Θεοδωρόπουλος, Ζενούνης, Μπαλλάς.

Εξάσφαιρος ο Σαρακηνός

Εύκολη επικράτηση για τον Σαρακηνό, που επιβλήθηκε της Σκιάθου με σκορ 6-1 εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν τον… «χορό» των τερμάτων στο 14’ με κεφαλιά του Μοράλες από κόρνερ του Αναστασίου, ενώ το 2-0 έγινε στο 22’ με κεφαλιά του Καλαμάτα σε φάουλ που εκτέλεσε ο Θάνος, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ. Στο επόμενο λεπτό η Σκιάθος μείωσε με γυριστό σουτ του Χισάι μετά από λάθος του Ρακή, με το 2-1 να παραμένει μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου. Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους και συγκεκριμένα από τον Μόσιο που αξιοποίησε την κάθετη του Θάνου και πέρασε τον τερματοφύλακα και έκανε το 3-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από ασίστ του Μόσιου, ο Σιώμος βγήκε τετ-α-τετ με τον Νικολαΐδη πλασάροντας εύστοχα για το 4-1. Ο Σαρακηνός πέτυχε άλλα δυο τέρματα στο 80’ και το 89’, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σιώμου και πλασέ του Αναστασίου αντίστοιχα. Για τους φιλοξενούμενους που είχαν τις δικές τους καλές στιγμές χωρίς να τις αξιοποιήσουν, δοκάρι είχε ο Χισάι.

Σαρακηνός-Σκιάθος 6-1

Σκόρερ: (14’ Μοράλες, 22’ Καλαμάτας, 46’ Μόσιος, 50’, 80’πεν Σιώμος, 89’ Αναστασίου – 23’ Χισάι)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρουκάς, Αναστασίου, Ρακής, Μοράλες, Γιαμαλής (58’ Λάιος), Ασλάνογλου (73’ Σιγαλάκος), Καλαμάτας (68’ Γ. Μαστακούλης), Σιώμος, Μόσιος, Θάνος (63’ Β. Ρακής).

ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Δ. Γκιαουράκης, Νασιάκος (70’ Μπρέγκου), Κουτσογιάννης, Τουρναβίτης, Σταμέλος, Τάσσος, Αλλικά (80’ Βεργίνης), Χισάι, Μπάμπα (50’ Μανολιός), Γ. Γκιαουράκης (55’ Ντ. Πρίφτι).

Α’ ΕΠΣΘ

Αποτελέσματα (4η)

Αίας-Δήμητρα 0-2
Ηρακλής-Μαγνησιακός 4-0
Διαγόρας-Ρήγας 0-0
Αγία Παρασκευή-Μυρμηδόνες 4-0
Αγία Άννα-Πρωτεσίλαος 2-0
Ακρόπολη-Πύρασος 2-1
Σαρακηνός-Σκιάθος 6-1

Επόμενη (5η)

Δήμητρα-Μαγνησιακός

Ρήγας-Αίας

Μυρμιδόνες-Ηρακλής

Πρωτεσίλαος-Διαγόρας

Πύρασος-Αγία Παρασκευή

Σκιάθος-Αγία Άννα

Σαρακηνός-Ακρόπολη

Βαθμολογία

Α’ Κατηγορία

Θ. Ομάδα Β.

1. Ακρόπολη 12

2. Αίας Σούρπης 9

3. Δήμητρα 9

4. Αγία Παρασκευή 9

5. Σαρακηνός 9

6. Ρήγας Φεραίος 7

7. Σκιάθος 6

8. Διαγόρας 5

9. Αγία Άννα 4

10. Πύρασος 3

11. Ηρακλής 3

12. Πρωτεσίλαος 1

13. Μυρμηδόνες 1

14. Μαγνησιακός 0

*Εκκρεμεί το ματς Μαγνησιακός-Σκιάθος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου