ΤΟΠΙΚΟ

Τριάρα πρόκρισης για την Αγία Αννα

τριάρα-πρόκρισης-για-την-αγία-αννα-732802

Απέναντι σε μια ομάδα που παρατάχθηκε με 11 ποδοσφαιριστές… μετά το 10ο λεπτό, η Αγία Άννα, με αρκετές αλλαγές και νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή της είχε εύκολο έργο, απέναντι στον Ηρακλή Βόλου, του οποίου και επικράτησε με 3-0.

Μόλις στο 8’, η ομάδα του Νίκου Αθανασιάδη, που στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Γ.Σ. Αλμυρού προηγήθηκε με τον Σκοπό, που πήρε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κ. Τσιουρέλη και έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Στο 33’ ο Ζαρίφης με σουτ εκτός περιοχής έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Αγία Άννα, γράφοντας το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ζαφειρίου με σέντρα-σουτ στο 75’, με αμυνόμενο να προσπαθεί να απομακρύνει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες είχαν συνολικά τρία δοκάρια, με τους Ζαρίφη και Γιοβάνη για τους γηπεδούχους στο 20’ και το 55’, ενώ για τον Ηρακλή δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση φάουλ είχε ο Πετρόπουλος.

Αγία Άννα-Ηρακλής 3-0

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: (Αθανασιάδης) Αϊντίνι, Κανδήλας, Στεργιόπουλος, Σκοπός (46’ Πετσιμέρης), Αλεξανδρίδης (55’ Καραλόπουλος), Κριτσίνης (68’ Κόκκαλης), Γιοβάνης, Σ. Τσιουρέλης, Ζαρίφης, Κ. Τσιουρέλης, Ευαγγελός (65’ Ζαφειρίου).

ΗΡΑΚΛΗΣ: (Τσιαντάκης) Βλαχόπουλος, Γκίκας, Μάρκος, Μακρή, Μόκκα, Γκάγκας, Πετρόπουλος, Ευαγγέλου (10’ Πολυμέρου), Σαββίδης, Ιμπρα, Γκίκας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου