ΤΟΠΙΚΟ

Διπλό στο 94’ για τον ΑΟ Σκιάθου

διπλό-στο-94-για-τον-αο-σκιάθου-734731

Το πρώτο της διπλό πανηγύρισε χθες το πρωί η ομάδα της Σκιάθου, η οποία έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Βοηθητικό του ΕΑΚ, φιλοξενούμενη του Πυράσου. Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου, μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά προηγήθηκε με 2-1 στο ημίχρονο, ωστόσο οι νησιώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, για να ισοφαρίσουν στο 85’ και να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 94’! Αρχικά το σκορ άνοιξε στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γ. Γκιαουράκης, όταν έπιασε ωραίο γυριστό σουτ σε σέντρα του Χισάι και σημείωσε το 0-1. Ο Πύρασος ανέβασε στροφές και πέτυχε την ισοφάριση στο 14’ με τον Γιοβάνη να κάνει την κάθετη για τον Κάρρο και αυτός με πλασέ από τα δεξιά να ισοφαρίζει σε 1-1. Το 2-1 δεν άργησε να έρθει και έξι λεπτά αργότερα, από εκτέλεση φάουλ του Τζίκα, ο Νούσιας πήρε την κεφαλιά, νικώντας τον Νικολαΐδη. Η ισοφάριση ήρθε στο 85’ έπειτα από κεφαλιά του Χρ. Τζελάι στο, με το 2-3 να σημειώνεται 94’, με αυτογκόλ του Σταντσούρη σε μια ανύποπτη φάση ελάχιστα πριν τη λήξη του αγώνα.

Πύρασος-Σκιάθος 2-3

Σκόρερ: (14’ Κάρρος, 20’ Νούσιας – 6’ Γ. Γκιαουράκης, 85’ Χρ. Τζελάι, 94’ αυτ. Σταντσούρης)

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Σιαμέτης (77’ Κοσμάς), Στεργίου, Σταντσούρης, Τσορμπαντζής, Αντωνιάδης (12’ λ.τρ. Δ. Τσάμης), Τζίκας, Κάρρος, Νούσιας, Μπαρμπούτας, Γιοβάνης.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Δ. Γκιαουράκης, Νασιάκος (76’ Σέρτζιο), Κουτσογιάννης, Τουρναβίτης, Σταμέλος, Τάσσος (35’ Μανωλιός), Αλικά (86’ Μελαχροινός), Χισάι, Μπάμπα (76’ Χρ. Τζελάι), Γ. Γκιαουράκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου