ΤΟΠΙΚΟ

Εύκολο απόγευμα για τον Σαρακηνό

εύκολο-απόγευμα-για-τον-σαρακηνό-734735

Απόδραση με τρίποντο από τον Σαρακηνό, που επικράτησε του Πρωτεσίλαου με σκορ 3-0 στον Πτελεό. Το 1-0 για τους φιλοξενούμενους, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου, έγινε στο 14’ με τακουνάκι του Σιώμου έπειτα από παράλληλο γύρισμα, με τον Μόσιο να έχει δοκάρι στο 30’ σε μια φάση όπου ο τερματοφύλακας απέκρουσε την μπάλα, η οποία στη συνέχεια χτύπησε το δεξί δοκάρι. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι μετά το 0-1 είχαν δοκάρι με την κεφαλιά του Παναγιώτου, και κεφαλιά του Κοπανά, με την μπάλα να βγαίνει άουτ. Το 0-2 για τον Σαρακηνό έγινε στο 60’ όπου από κόντρα του Μόσιου με αντίπαλο η μπάλα κρέμασε τον τερματοφύλακα του Πρωτεσίλαου και μπήκε στα δίχτυα, ενώ το τελικό 3-0 έγινε στο 70’ με πλασέ του Ασλάνογλου, στο ντεμπούτο του, από διαγώνια μπαλιά του Γιαμαλή.

Πρωτεσίλαος-Σαρακηνός 0-3

Σκόρερ: (14’ Σιώμος, 60’ Μόσιος, 70’ Ασλάνογλου)

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Ι. Λάμπος (65’ Μαρμαρινός), Απ. Λάμπος, Λεϊμονής, Γ. Μαλλιαρός, Κ. Κόρκος, Μουσαμπελίου, Ακριβούσης, Κοπάνας (40’ Σιαμανίκος), Παναγιώτου, Σούδης.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Ρουκάς, Ντούρο, Ηλ. Ρακής, Μοράλες, Γιαμαλής, Ασλάνογλου, Καλαμάτας (65’ Μαστακούλης), Σιώμος (77’ Λάιος), Μόσιος (72’ Σιγαλάκος), Θάνος (78’ Β. Ρακής).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου