ΤΟΠΙΚΟ

3×3 η Ακρόπολη

33-η-ακρόπολη-734840

Την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Ακρόπολη, αυτή την φορά επί των Μυρμηδόνων στο γήπεδο του Πλατάνου, όπου κέρδισε με 2-0 χάρις σε δύο τέρματα του Γιάννη Μίλτου.

Αντωνίου και Μερμίγγης είχαν δύο ευκαιρίες πριν το 0-1, που ήρθε στο 9ο λεπτό, έπειτα από ενέργεια του Μερμίγγη και πάσα του Αντωνίου στον Μίλτο, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα από τη μικρή περιοχή. Για τους γηπεδούχους Ακριβός και Κλουκουτάρας, δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και έτσι φθάσαμε και στο 0-2 στο 52’. Ο Μερμίγγης με νέα προσπάθεια από τα δεξιά έκανε την παράλληλη σέντρα για τον Μίλτο, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα, σημειώνοντας και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Αξιώτης και Κατής δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι παραπάνω μετά το 0-2, που έμεινε μέχρι τέλους.

Μυρμηδόνες-Ακρόπολη 0-2

Σκόρερ: (9’, 52’ Μίλτος)

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Κοντογεωργάκης, Κοντοβάς, Μακρής (72’ Πιπινής), Μάντζαρης, Αράπης, Τετριμίδας (20’ λ.τρ. Κ. Μπίνας), Ακριβός, Ναούμ (60’ Δ. Μπούρχας), Ν. Μπίνας (75’ Τσαλιαγκός), Κλουκουτάρας, Φαράντος.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Σταμέλος, Γκατζούνας, Τσούτσας, Κ. Κολυμήτρας, Αν. Κολυμήτρας, Χάνος, Κατής, Κόκας (82’ Κουτλουμπάσης), Μερμίγγης (80’ Τσαπέρος), Μίλτος (65’ Στ. Αξιώτης), Αντωνίου (70’ Παγώνης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου