ΤΟΠΙΚΟ

Έκπληξη στο Στεφανοβίκειο

έκπληξη-στο-στεφανοβίκειο-743188

Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε η νεοφώτιστη στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ, Αγία Αννα, φεύγοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Διαγόρα Στεφανοβικείου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο παιχνίδι με τον Σπ. Καραπλιάγκο στο 31’ έπειτα από σέντρα του Κουβελά από τα δεξιά και θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει και το 2-0 λίγο αργότερα, όταν ο Καραμανλής πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα Βαν Ντε Γουΐχε, από πλάγια θέση και σε… τετ-α-τετ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν φέρουν το παιχνίδι στα ίσια μετά από παράλληλη σέντρα του νεοεισελθόντα Αντωνίου από τα δεξιά στον Ζαρίφη, ο οποίος και πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Βουραζέρη, βρισκόμενος στη μικρή περιοχή. Λίγο αργότερα και στο 80’ η Αγία Αννα θα μπορούσε να έχει πετύχει και κάτι ακόμη, αλλά ο Φιλατζικιώτης καθυστέρησε και δεν σούταρε από τη γωνία της μικρής περιοχής, προτιμώντας την πάσα, που κόπηκε από τους αμυνόμενους. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 92’ με τον Κουβελά να σημαδεύει μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουβελά, το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα της Αγίας Αννας.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ 1-1

Σκόρερ: (31’ Σπ. Καραπλιάγκος – 70’ Ζαρίφης)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Πρασσάς (71’ Καπούλας), Κουρούμαλλος, Ν. Βουραζέρης, Ιωάννου, Καραπλιάγκος, Τσουκάλης (40’ λ.τ. Τζόλας), Καραμανλής, Βαλωτής, Γκαραλιάκος (56’ Γουτούλης), Κουβελάς.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Βαν Ντε Γουΐχε, Θ. Ζάγκας , Στεργιόπουλος, Σκοπός, Πετσιμέρης, Καραλόπουλος (68’ Καραλόπουλος), Σπ. Ζάγκας (57’ Χατζητρακόσιας), Φιλατζικιώτης, Ζαρίφης (90’ Κριτσίνης), Κ. Τσιουρέλης, Κανδήλας (73’ Σερ. Τσιουρέλης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου