ΤΟΠΙΚΟ

«Καθάρισε» στο β’ μέρος ο Θησέας

καθάρισε-στο-β-μέρος-ο-θησέας-746795

Ανετα πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΣΠΘ ο Θησέας, επικρατώντας στον Πλάτανο των Μυρμηδόνων με 4-0. Τα γκολ για τους Αγριώτες πέτυχαν οι Πέτσης (31’,71’), Ζάχος (52’) και Δημητριάδης (65’), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν χάσει πέναλτι στο 3ο λεπτό, που απέκρουσε ο Κεφαλάς.

Πιο συγκεκριμένα, «φορτσάροντας» στο δεύτερο ημίχρονο, ο Θησέας ξεπέρασε το εμπόδιο των Μυρμηδόνων, επικρατώντας με 4-0 για το Κύπελλο ΕΠΣΘ στον Πλάτανο. Το ματς άρχισε με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλη ευκαιρία για το 1-0 όταν στο 5’ ο Μπούρχας κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Μπίνας, όμως νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Θησέα. Οι φιλοξενούμενοι στο 31’ άνοιξαν το σκορ με σουτ του Πέτση μέσα στην περιοχή, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα οι Μυρμηδόνες προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως η προσπάθεια του Δ. Μπούρχα σταμάτησε στο δοκάρι, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Θησέας ανέβασε ρυθμό και σκόραρε τρείς φορές. Στο 55’ ο Ζάχος με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, το 3-0 έκανε ο Δημητριάδης στο 63’, με τον ίδιο παίχτη να έχει δοκάρι τρία λεπτά νωρίτερα. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Πέτσης με πλασέ στο 68’.

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Κοντογεωργάκης, Κοντοβάς (Δ. Μπίνας), Αράπης, Μάντζαρης (46’ Π. Βέργας), Κουφάκης (46’ Κατσαβριάς), Ν. Βούλγαρης, Μακρής, Ναούμ, Κ. Μπίνας (60’ Πιπίνης), Τετριμίδας, Δ. Μπουρχας.

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Καψιώτης, Αγγελής (50’ Ζάχος), Γιαουπλάρι, (73’ Φραγκογιάννης), Βαν Ντε Γούιχε, Χατζησταμάτης (60’ Σφάκας), Δημητριάδης, Πέτσης, Οικονόμου (75’ Γαλανόπουλος), Κοτζαθανάσης, Αγιασιώτης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου