ΤΟΠΙΚΟ

Πρόκριση για τον ΓΣΑ, θετικές εντυπώσεις για Τοξότη

πρόκριση-για-τον-γσα-θετικές-εντυπώσε-746859

Αν και τους χωρίζουν δυο κατηγορίες ο Τοξότης έβαλε δύσκολα στον Γ.Σ. Αλμυρού, όμως οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να νικήσουν με 2-1 και να περάσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ελευθεριακό.

Κοντοβάς με κεφαλιά (31’) και Στουρνάρας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (55’) σκόραραν για τους νικητές ενώ για τους γηπεδούχους άνοιξε το σκορ ο Ισα με σέντρα σουτ (21’). Δοκάρι είχε ο Κοντοβάς για τον Αλμυρό στο 11’.

Το παιχνίδι άρχισε με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγάλη στιγμή στο 11’ με τον Κοντοβά να παίρνει την μπάλα μέσα στην περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε χτύπησε στο δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα ο Τοξότης έκανε την έκπληξη και μπήκε μπροστά στο σκορ, με τον Ισα από τα αριστερά να βγάζει σέντρα προς την περιοχή, ο Βίτσος δεν υπολόγισε καλά την κατεύθυνση της μπάλας η οποία μπήκε στην αριστερή του γωνία για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν ένα λεπτό μετά την συμπλήρωση του ημιώρου με την κεφαλιά του Κρανά μετά από γέμισμα στην περιοχή, κάνοντας έτσι το 1-1, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 2ο ημίχρονο οι κυανόλευκοι έκαναν την ανατροπή πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα στο 54’ ο Κοντοβάς κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Στουρνάρας ο οποίος έστειλε τη μπάλα στη δεξια γωνία της εστίας του Παπαπέτρου ο οποίος απέκρουσε, ο διαιτητής έδειξε επανάληψη, με τους παίκτες του Τοξότη να διαμαρτύρονται έντονα. Ο Στουρνάρας εκτέλεσε ξανά, αυτή τη φορά εύστοχα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος με τους «κυανόλευκους» να παίρνουν την πρόκριση και τον Τοξότη να μένει στην καλή εμφάνιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παπαπέτρος, Τσαντόπουλος, Σπαθαριώτης, Κυλαδίτης, Δενελάβας Ν. (80’ Σιόβας), Σκλαπάνης, Λέτσος, Παραδάκης (60’ Πότσκα), Δενελάβας Λ., Κόρμπας, Ισά (58’ Παρασχούδης)

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Βίτσος, Καρράς, Στουρνάρας, Κόκας (46’ Τσελεπής), Καλαμίδας, Βανγκέλι, Παπακώστας, Τιμπλαλέξης (46’ Τσιώλης), Τζοβάρας, Κοντοβάς, Κρανάς (72’ Τσιουρής).

Λ. ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου