ΤΟΠΙΚΟ

Δήμητρα με… ανατροπή και πρόκριση στην Αγία Παρασκευή

δήμητρα-με-ανατροπή-και-πρόκριση-στη-746861

Αγία Παρασκευή και Δήμητρα συναντήθηκαν το Σάββατο για πρώτη φορά μέσα σε μία εβδομάδα και συγκεκριμένα για τον θεσμό του Κυπέλλου, όπου η ομάδα της Ευξεινούπολης πανηγύρισε εκτός έδρας με 4-2 και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι η γηπεδούχος στη μεταξύ τους πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Η γηπεδούχος ομάδα του Στέλιου Μαλακασιώτη ήταν εκείνη που προηγήθηκε και μάλιστα δύο φορές, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει στα χέρια της το εισιτήριο της πρόκρισης, με τους φιλοξενούμενους του Μιχάλη Ανδρωνά να έχουν τον τελευταίο λόγο.

Το σκορ άνοιξε στο 16ο λεπτό του αγώνα ο Μίλτος με πλασέ, αλλά οι ευκαιρίες που πραγματοποίησαν στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν μετατράπηκαν σε κάποιο τέρμα με πρωταγωνιστή τον Κατσαγεωργίου. Ετσι, η Δήμητρα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 28’ με τον Βούλγαρη, έπειτα από πάσα του Φούκη.

Η Αγία Παρασκευή πέτυχε και δεύτερο τέρμα δύο λεπτά αργότερα και πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Μπράνο να ανατρέπει τον Κατσαγεωργίου και τον Τρίμμη να ευστοχεί από τα εννέα μέτρα για το 2-1.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, με τον Βούλγαρη να βρίσκεται και πάλι εκεί που έπρεπε και με νέα ασίστ του Φούκη στο δεύτερο δοκάρι ήρθε το 2-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Αγία Παρασκευή, που διαμαρτύρεται για κακώς ακυρωθέν τέρμα του Λούμπαρδου, έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά από αποβολή του Τσιγκλιφή στο 65’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι η Δήμητρα αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Αρχικά προηγήθηκε με 2-3 στο 76’ με τον νεοεισελθόντα Ξηροκώστα να πλασάρει εύστοχα με το αριστερό έπειτα από σέντρα του Μπαράκου, ενώ στο 90’ ήρθε και το τελικό 2-4 από τον Παπαδόπουλο, ο οποίος κέρδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι μετά από σέντρα του Γκαρνίδη.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΔΗΜΗΤΡΑ 2-4

Σκόρερ: (16’ Μίλτος, 30’ πεν. Τρίμμης – 28’, 36’ Βούλγαρης, 76’ Ξηροκώστας, 90’ Παπαδόπουλος)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Διαμαντόπουλος, Κουσκουρίδας, Κουρτέλης, Ιωακειμίδης (87’ Χολέβας), Λούμπαρδος, Τσιγκλιφής, Κατσαγεωργίου, Τσίλογλου, Ρουσσάς (87’ Παπαδόπουλος), Τρίμμης (87’ Τζιάνης), Χρόνης (82’ Αναστασιάδης).

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος, Γαλατσίδας (35’ Σ. Μπαράκου), Γκαρνίδης, Τσιάτσιος, Κυριάκος, Θωμαΐδης, Φούκης (73’ Ξηροκώστας), Χονδρογιάννης (73’ Ζαντιώτης), Αραπίτσας, Βούλγαρης (87’ Πραττής), Παπαδόπουλος.

Ι. ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου