ΤΟΠΙΚΟ

Αποχωρεί μετά από 15 χρόνια από τον Μαγνησιακό

αποχωρεί-μετά-από-15-χρόνια-από-τον-μαγν-765614

Παρελθόν μετά από 15 χρόνια συνεχούς ενασχόλησης είτε από το πόστο του προπονητή είτε από άλλα ο Γιώργος Κανταρτζής αποχωρεί από την οικογένεια του Μαγνησιακού. Σε αποχαιρετιστήρια ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους όσοι συνεργάστηκαν σε αυτή τη 15ετή θητεία, αναφέροντας: Μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησής μου με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα με τον Μαγνησιακό, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω ανοίγοντας τον δρόμο στους νεότερους, να πλαισιώσουν τον χώρο με νέες δυνάμεις, ιδέες και όραμα.

Φεύγοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργάστηκα και ιδιαιτέρως τους προέδρους Ιωάννη Ψαχούλα, Αργύρη Μουτσινά και Κώστα Γκουγκουλιά, που ενστερνίστηκε την ιδέα να δημιουργήσουμε τον “ΝΕΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟ” και μ’ εμπιστεύτηκε να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας, ώστε να μπουν οι βάσεις για το μέλλον του Μαγνησιακού. Ο στόχος επιτεύχθηκε, διότι την προσεχή αγωνιστική περίοδο 7-8 παιδιά θα πλαισιώσουν τη μεγάλη ομάδα του Μαγνησιακού, προερχόμενα από τις ακαδημίες και τον Νέο Μαγνησιακό.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και ιδιαιτέρως τους Βασίλη Πανόπουλο, Κώστα Ρέππο, Κώστα Σήψα και Θωμά Μακρή, με τους οποίους είχαμε άψογη συνεργασία. Να ευχαριστήσω τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους κι όλους τους ποδοσφαιριστές του “ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΎ” και του “ΝΕΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΥ” που συνεργάστηκα και να τους ευχηθώ Υγεία, Πρόοδο, ατομική κι ομαδική και να φτάσουν όσο ψηλά επιθυμεί καθένας. Κλείνοντας, ευχαριστώ τη μεγάλη οικογένεια του “ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΥ” που με αγκάλιασε με αγάπη….

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!

Γεώργιος Κανταρτζής

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου