ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε ο αγαπημένος καφετζής της Νομαρχίας Τόμης Ματθαίου

εφυγε-ο-αγαπημένος-καφετζής-της-νομαρ-778768

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί ο Τόμης( Χρυσόστομος) Ματθαίου σε ηλικία 60 ετών, που για πολλές δεκαετίες διατηρούσε το κυλικείο στη Νομαρχία Μαγνησίας.

Ο 60χρονος επαγγελματίας τους τελευταίους μήνες έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο. Τις τελευταίες μέρες νοσηλεύονταν σε Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να συνέλθει μετά από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Το άγγελμα του θανάτου του έχει προκαλέσει βαθιά οδύνη στην τοπική κοινωνία και όσους τον γνώριζαν.

Ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος σε δήλωσή του για τον θάνατο του Χρυσόστομου (Τόμη) Ματθαίου: Με θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκα σήμερα το μεσημέρι το θάνατο του φίλου και συντρόφου Χρυσόστομου (Τόμη) Ματθαίου. Η ζωή μας θα συνεχίσει χωρίς τη παρουσία, το δυναμισμό, το χιούμορ, το χαμόγελο, τη μεγάλη κοινωνική και πολιτική του προσφορά. Παιδί της Νέας Ιωνίας Βόλου με προσφυγικές ρίζες, μεγάλωσε εργάσθηκε πολιτικοποιήθηκε με τις αρχές της Δημοκρατίας, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της προσφοράς προς τους ανθρώπους και την πόλη που αγάπησε τόσο πολύ. Η αριστερά, τα ιδεώδη και οι αξίες της ήταν πάντα για αυτόν οδηγός και στήριγμα. Η παρουσία του και η συνεργασία του μαζί μου στους αγώνες ήταν καθοριστική. Αντλούσα εμπειρία από τη δυναμικότητα και το κουράγιο του. Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, πάλεψε για μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Μεγάλες του αγάπες η οικογένεια, οι συγγενείς του, η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και Η ΑΕΚ. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ! Καλό ταξίδι στον παράδεισο σύντροφε και φίλε. Ψυχή Βαθειά”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου