ΤΟΠΙΚΟ

Στις 30/9 … σέντρα στις 3 κατηγορίες!

στις-30-9-σέντρα-στις-3-κατηγορίες-779927

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σε ετοιμότητα βρίσκονται στην ΕΠΣΘ για το νέο πρωτάθλημα που θα έχει τρεις κατηγορίες και σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα ξεκινήσουν μαζί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη…

Στην Ένωση είναι έτοιμη η προκήρυξη των πρωταθλημάτων και Κυπέλλου που πιθανότατα θα δημοσιοποιηθεί στις 13 Αυγούστου και οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν μέχρι 25/8 ώστε οι κληρώσεις να γίνουν μέχρι τις 15 του Σεπτέμβρη.

Όσον αφορά στις ομάδες η Α΄ και η Β΄ κατηγορία θα είναι με 14 ομάδες, ενώ περίπου ο ίδιος αριθμός υπολογίζεται και για τη νέα Γ΄ κατηγορία…

Στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΘ οι περισσότερες ομάδες ενισχύονται μεταγραφικά γεγονός που δείχνει ότι τη νέα περίοδο θα υπάρχει ανταγωνισμός, ενώ μετά από χρόνια και η παρουσία του Ρήγα Φεραίου – με νέο προπονητή τον Σάκη Μπίλη – στο τοπικό πρωτάθλημα φαίνεται να το ισχυροποιεί.

Νέα ομάδα στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΘ είναι η Αγία Άννα που στην πρώτη της συμμετοχή θα έχει «δίδυμο» στον πάγκο τον Νίκο Αθανασιάδη και τον Λεωνίδα Καραλή.

Νεοφώτιστη είναι η Δήμητρα Ευξεινούπολης που δείχνει πως θέλει να είναι δυνατή προσθέτοντας και εμπειρία και μένοντας στην περσινή συνταγή ανόδου με τον Μιχάλη Ανδρωνά στον πάγκο, ενώ οι Μυρμιδόνες θέλουν τον Παναγιώτη Βούλγαρη και στο χορτάρι γι΄ αυτό αναζητείται άλλος για τον πάγκο.

Νέους προπονητές έχουν ο Διαγόρας τον Λαρισαίο Αλεξ. Παγκαρλιώτα και ο Πρωτεσίλαος τον Θανάση Κούκλη που είναι πρωτοεμφανιζόμενοι …αλλά και ο Ηρακλής ( Ν. Σπυριδακης) και ο Πύρασος (Μ. Βαγγόπουλος)…ενώ συνεχίζουν όπου ήταν πέρσι ο Γ. Καλιακούδας, ο Ι. Ακτσιαλής και ο Ι. Φασουράκης όπως φυσικά στην δεύτερη δεκαετία του στον πάγκο του Μαγνησιακού ο Β. Πανόπουλος.

Στην Β΄ κατηγορία αρκετές είναι οι ομάδες που θα είναι δυνατές ενώ το μόνο ερωτηματικό είναι η «παρουσία» του Εθνικού, ενώ στη Γ΄ κατηγορία θα υπάρχουν οι «επιστροφές» της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου (ΑΠΟΒ), του ΑΣ Δημητριάς και της Σκοπέλου, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα κατέβουν με νέο όνομα οι Ν.Α. Νίκης και αν θα υπάρχει Ιωλκός ή Ακαδημία Ολυμπιακού Βόλου.

Έτσι ο νέος χάρτης του τοπικού ποδόσφαιρου της ΕΠΣΘ διαμορφώνεται ως εξής:

Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρήγας Φεραίος

Διαγόρας

Σαρακηνός

Δήμητρα

Πρωτεσίλαος

Ακρόπολη

Πύρασος

Σκιάθος

Αίας Σούρπης

Μαγνησιακός

Αγία Παρασκευή

Ηρακλής Β.

Αγία Άννα

Μυρμιδόνες.

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τοξότης

Πηλέας

Παγασητικός

Άνθιμος Γαζής

Α.Ε. 2002

Ιάσων Α. Μεριάς

Ελευθεριακός

Εθνικός

Μακρινίτσα

Πανιώνιος

Δάφνη

Αστέρας

Αγχίαλος

Μικροθήβες.

Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εν. Λεχωνίων/Νηλέας

Δύναμις

Νέος Μαγνησιακός

Ιωλκός (ή Ακαδημίες Ολυμπιακού)

Κένταυρος Ν.Π.

Ν.Α. Νίκης (Νέοι Νίκης)

Αχιλλέας Αχιλλείου

Απόλλων Καναλίων

Ηρακλής Α.Θ

Άθλος Αλμυρού

Ερμής

Αγροτικός Αϊδινίου

Α.ΠΟ.Β

Σκόπελος

Α.Σ. Δημητριάς.

Ο προγραμματισμός της ΕΠΣΘ που λόγω τεχνικών προβλημάτων έχει μείνει πίσω στην έκδοση των δελτίων από τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών είναι και οι τρεις κατηγορίες να ξεκινήσουν στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου, ενώ η α΄ φάση για το Κύπελλο ΕΠΣΘ θα αρχίσει μια εβδομάδα νωρίτερα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου