ΤΟΠΙΚΟ

Τριάρα για Πρωτεσίλαο και 3η θέση

τριάρα-για-πρωτεσίλαο-και-3η-θέση-24458

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ο ανώτερος Πρωτεσίλαος επιβλήθηκε με 3-1 του Μαγνησιακού στο γήπεδο του Πτελεού, όπου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30’ με κεφαλιά του Βαλωτή και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τους Βαλωτή και Μιχόπουλο.

Ο Παπαδόπουλος από κοντινή απόσταση αστόχησε, με το 2-0 όμως να έρχεται λίγο αργότερα, όταν ο επιθετικός των γηπεδούχων ανατράπηκε από τον Βίτσο, με τον ρέφερι της συνάντησης να καταλογίζει πέναλτι με τους ανθρώπους του Μαγνησιακού να διαμαρτύρονται έντονα. Ο Παπαδόπουλος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και πέτυχε το 2-0.

Στο 70’ ο Πρωτεσίλαος πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης με τον Σούδη να πιάνει το δυνατό σουτ εκτός περιοχής, τον Βίτσο να αποκρούει εντυπωσιακά και τον Α. Λάμπο με πλασέ από κοντά να γράφει το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν τον δείκτη του σκορ σε 3-1 με σουτ εκτός περιοχής του Κοντοβά στο 78’.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 3-1

Σκόρερ: (30’ Βαλωτής, 68’ πεν. Παπαδόπουλος, 70’ Α. Λάμπος – 78’ Κοντοβάς)

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ (Μπίλης): Μάνος, Λεϊμονής, Χασιώτης, Μιχόπουλος, Α. Λάμπος, Σούδης, Κόρκος, Παναγιώτου (67’ Χολέβας), Μαρμαρινός (88’ Ι. Λάμπος), Βαλωτής, Παπαδόπουλος

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Πανόπουλος): Βίτσος, Τσένα, Βασιλείου, Κοντοβάς, Γκέρτσος, Μαγιόγλου, Οικονόμου, Λιάρος, Δανηλόπουλος, Μυλωνάς, Θεοδωρόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου