ΤΟΠΙΚΟ

Την νίκη ο Τοξότης, την πρωτιά η Αγία Αννα

την-νίκη-ο-τοξότης-την-πρωτιά-η-αγία-αν-24526

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

Στο ντέρμπι του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ ο Τοξότης επικράτησε της Αγίας Άννας με 3-2, όμως οι φιλοξενούμενοι με τα δυο τέρματα που σημείωσαν παρέμειναν στην πρώτη θέση.

Τοξότης-Αγία Αννα 3-2

Σκόρερ: (29’ Ν. Δενελάβας, 45’ Σπαθαριώτης, 74’ Παραδάκης – 62’ Λίτσος, 93’ Στεργιόπουλος)

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 29’ με τον Νίκο Δενελάβα να σκοράρει από κοντά, ενώ με τη συμπλήρωση του 45λεπτου έκαναν το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σπαθαριώτη. Η Αγία Άννα μείωσε σε 2-1, δυο λεπτά μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού με κεφαλιά του Λίτσου μετά από σέντρα του Κανδήλα, όμως ο Τοξότης πήρε ξανά «αέρα» δυο τερμάτων στο 74’, με τον Κόρμπα να δίνει στα αριστερά στον Παραδάκη ο οποίος έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Συκιώτη. Ωστόσο το… καλύτερο το επεφύλασσαν στο τέλος, οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έσωσαν την πρωτιά παρά την ήττα, μιας και το τελικό 3-2 έγινε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, όπου μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα πήγε στην περιοχή του Τοξότη και ο Στεργιόπουλος πήρε την κεφαλιά και σκόραρε.

Πλέον και οι δύο ομάδες έχουν από 61 βαθμούς, αλλά η Αγία Αννα υπερτερεί λόγω καλύτερης παραγωγικότητας στα μεταξύ τους παιχνίδια, έχοντας κερδίσει με 5-4 στον πρώτο γύρο, ενώ έχει και καλύτερη επιθετική συγκομιδή συνολικά στο πρωτάθλημα, που είναι το δεύτερο κριτήριο για τις ομάδες που ισοβαθμούν.

Εφόσον δεν υπάρχουν εκπλήξεις στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές, ο Τοξότης θα αγωνιστεί σε παιχνίδι μπαράζ με τους Μυρμηδόνες για ένα εισιτήριο ανόδου στην Α’. Η Αγία Αννα θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την ΑΕ 2002, και εντός με τη Δύναμις, ενώ ο Τοξότης παίζει με Δύναμις και Ιάσωνα Αλλης Μεριάς στο Βοηθητικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πασπαλάρης, Κολιός (71’ Βέτσικας), Κυλαδίτης, Καραγγέλης, Ν. Δενελάβας, Σκλαπάνης, Λέτσος (91’ Τσιατσιάνης), Μπαλαμιώτης (60’ Γουλιώτης), Λ. Δενελάβας, Κόρμπας, Σπαθαριώτης (71’ Παραδάκης)

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Συκιώτης, Κανδήλας (79’ Ματθαίου), Νιαώτης, Σκοπός, Πετσιμέρης, Τσιουρέλης (53’ Χαντζόγλου), Λίτσος, Φιλατζικιώτης, Ζαρίφης, Τσιουρέλης (46’ Στεργιόπουλος), Κωτούλας (46’ Αντωνίου)

Εθνικός Δύναμις 1-2

Σκόρερ: (84’ Βαλέρα – 55’ Μαλλιαρός, 80’ Μάστορας)

Με 2-1 επικράτησε εκτός έδρας του Εθνικού η Δύναμις. Τα γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσαν στο 55’ ο Μαλλιαρός με σουτ έξω από την περιοχή και ο Μάστορας στο 80’ με ωραίο πλασέ από θέση τετ-α-τετ. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-2 στο 84’ με κεφαλιά του Βαλέρα ύστερα από σέντρα του Κατσαρού, ενώ νωρίτερα (58’) είχαν και δοκάρι με τον Βέργο.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπέικος, Ματζανάς, Κοντορίζος, Καρπετάς, Μουτσινάς, Βαλέρα, Κατσαρός, Βέργος, Μπαλίου, Παλάντζας, Τσάμης (64’ λ.τρ. Τσούμος)

ΔΥΝΑΜΙΣ: Τζ. Μπαρδόκου (46’ Καφετζόπουλος), Μαλλιαρός, Μπλόχα, Ντ. Μπαρδόκου, Φασούλας, Πατσής (85’ Τουφεξής), Δουλάς, Κατσίγκρας, Παντελίδης (46’ Κωστούλας), Πρίφτης, Μάστορας.

Κένταυρος-Λεχώνια 0-7

Σκόρερ: (14’, 55’, 75’ Φιλίππου, 20’, 90’ Χατζηκώστας, 32’ Καμπέρης, 60’ Κατσαμπέκης)

Δίχως να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα η ομάδα των Λεχωνίων επικράτησε με το εμφατικό 7-0 του Κενταύρου Νοτίου Πηλίου στο γήπεδο της Αργαλαστής. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14’ με πλασέ του Φιλίππου, με τον Χατζηκώστα στο 20’ και τον Καμπέρη στο 32’ με τον ίδιο τρόπο να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 55’ ο Φιλίππου με σουτ εκτός περιοχής βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση για το 0-4, με τον Κατσαμπέκη με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού πάλι με πλασέ να σκοράρει για το 0-5. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τον Φιλίππου στο 75’ να ολοκληρώνει το προσωπικό του χατ-τρικ και με τον Χατζηκώστα στο 90’ να γράφει το τελικό 0-7.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Πότσκα, Εκταρίδης, Τσιργής, Μπογδανίδης, Λαμπαδάρης, Νιτσάι, Σαρακατσάνος, Κωνσταντινάκης, Καμάμι, Τσίγκας, Χατζηρίζος.

ΛΕΧΩΝΙΑ: Παλαιορούτης(60’ Κόλα), Ξενάκης(55’ Χατζηκώστας), Ντενής, Κωνσταντινίδης, Μανούσος, Μπούρντα, Φιλίππου, Αγγελής(46’ Λιάκος), Κατσαμπέκης(70’ Μπακογιάννης), Χατζηκώστας, Καμπέρης

Μακρινίτσα-Ιάσων Α.Μ. 1-1

Σκόρερ: (52’ Δημητρόπουλος- 74’ Άλμπαν)

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Μακρινίτσα και Ιάσων Άλλης Μεριάς. Η ομάδα του Κώστα Ρέππου, έχοντας και δοκάρι με τον Ντίτσιο, πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Δημητρόπουλο στο 52’, αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 74’ με τον Άλμπαν, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 80’.

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Σεραφίδης, Παπακώστας (80’ Κ. Μυλωνάς), Τσιλιόπουλος, Σωτηρίου, Σαρακατσάνος, Ψήφος, Πουρνάρας, Δημητρόπουλος (73’ Μαντάνης), Παλαμιώτης, Αρβανίτης.

ΙΑΣΩΝ: Μοράβα, Φέιζο (65’ Αλβανόπουλος), Σαββάκης, Πριονιστής, Κοτσαλής, Τσίγκας, Ζατσάι (75’ Κουσιαρής), Μπερτζέμης (85’ Σπύρου), Πασσάς (60’ Τζιόλας), Θεοδωρόπουλος, Άλμπαν.

Νέος Μαγνησιακός-ΑΕ 2002 1-3

Σκόρερ: (5 Φραγκούλης – 2’ Χ. Παπαϊωάννου, 80’ Κουβαράς, 85’ Κουνατίδης)

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2’ με ατομική προσπάθεια και σουτ εκτός περιοχής του Χ. Παπαϊωάννου, όμως η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση με τον Φραγκούλη να ισοφαρίζει στο 5’. Στο 70’ ο τερματοφύλακας, Αλούσι, είδε απευθείας κόκκινη από τον διαιτητή για επαφή της μπάλας με το χέρι εκτός περιοχής με τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Γιώργο Καραμίχαλο, να αποβάλλεται για διαμαρτυρία και την αναμέτρηση να διακόπτεται για τέσσερα λεπτά, όμως η ομάδα των Καλών Νερών πήρε το τρίποντο, με τους Σταθόπουλο στο 80’ και Κουνατίδη στο 85’ να σημειώνουν το τελικό 1-3.

ΝΕΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Μήτσας, Τσουνάκης, Σκέρντι (80’ Χότζα), Πέτρου, Κατσίφας, Μιχαΐλοβιτς, Φραγκούλης, Τάρε, Τσιγαρίδας, Τζότζος, Χριστοδούλου.

ΑΕ 2002: Αλούσι, Βερντόβα, Σφέτσος (71’ Μιτσάκος), Κόρδας, Σταθόπουλος, Κ. Παπαϊωάννου, Παρίσης, Γαλάνης (60’ Βέργος), Χ. Παπαϊωάννου, Κουβαράς, Στουποβίκος (65’ Κουνατίδης).

Ν.Α. Νίκης-Ελευθεριακός 0-3 α.α.

Ρεπό: Ιωλκός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

1. Αγία Άννα 61

2. Τοξότης 61

3. ΑΕ 2002 48

4. Ιάσων Α. Μεριάς 44

5. Ελευθεριακός 38

6. Εθνικός 33

7. Δύναμις 28

————————-

8. Μακρινίτσα 26

————————–

9. Ν. Μαγνησιακός 26

10. Λεχώνια 25

11. Ιωλκός 11

12. Κένταυρος ΝΠ 10

13. Ν.Α. Νίκης 5

ΕΠΟΜΕΝΗ

Α’ Κατηγορία

(26η – τελευταία)
Αγία Παρασκευή-Ηρακλής
Πύρασος-Παγασητικός
Σαρακηνός-Πρωτεσίλαος
Πηλέας-Σκιάθος
Μαγνησιακός-Ακρόπολη
Θησέας-Αίας
Ανθιμος Γαζής-Διαγόρας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου