ΤΟΠΙΚΟ

Νίκη για τον Ηρακλή Βόλου επί του «νεανικού» Πύρασου

νίκη-για-τον-ηρακλή-βόλου-επί-του-νεαν-24616

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ο Ηρακλής Βόλου επικράτησε με 2-1 του Πυράσου, που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή του και με τον προπονητή Στέλιο Αρσένο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του συλλόγου.

Στα της… αναμέτρησης ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο 23’ με πλασέ του Πετρόπουλου, με τον Σιώμο επτά λεπτά αργότερα να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια και σέντρα του Ζαχαράκη. Στο 42’ οι γηπεδούχοι πήραν για δεύτερη φορά προβάδισμα στο παιχνίδι με κεφαλιά του Νούσια για το 2-1, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Χαρακτηριστικά οι γηπεδούχοι με σουτ του Ασλάνογλου, το οποίο απέκρουσε με δυσκολία ο Τσιλίγκος με τον Πύρασο να απειλεί με τον Σιώμο που αστόχησε από θέση τετ-α-τετ και την εκτέλεση φάουλ του Ζαχαράκη που ανάγκασε τον Κεφαλά να πέσει στην γωνία του και να αποκρούσει την μπάλα.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΥΡΑΣΟΣ 2-1

Σκόρερ: (23’ Πετρόπουλος – 30’ Σιώμος, 42’ Νούσιας)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κόφφας): Κεφαλάς, Μπατσικώστας, Στρούγκης, Γεωργουλάκος, Γκαντής, Μπέσσας (60’ Καρπαθάκης), Πάντσιος, Γκάγκας, Πετρόπουλος (88’ Μάρκος), Νούσιας, Ασλάνογλου.

ΠΥΡΑΣΟΣ (Αρσένος): Τσιλίγκος, Γ. Τσάμης (75’ Μπόγκαμος), Στεργίου, Γκόλιας (65’ Παπαδογιώργος), Τσορμπατζής, Σταντσούρης, Δ. Τσάμης, Σαμαράς, Σιώμος, Ζαχαράκης, Κοσμάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου