ΤΟΠΙΚΟ

Νίκη και τριάδα για Σαρακηνό

νίκη-και-τριάδα-για-σαρακηνό-31966

Συνέχεια στις νίκες για τον Σαρακηνό που φιλοδώρησε με τρία τέρματα τον Ηρακλή Βόλου και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκμεταλλευόμενος την ήττα του Πρωτεσίλαου στο Στεφανοβίκειο από τον Διαγόρα. Παρά την ήττα, οι φιλοξενούμενοι διατηρούν το προβάδισμα στην υπόθεση παραμονή, την οποία εξασφαλίζουν και μαθηματικά με μία νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Το σκορ για την ομάδα του Γιάννη Φασουράκη άνοιξε με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Γιαμαλής με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έπειτα από ασίστ του Τσεκούρα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν για ένα δεύτερο τέρμα με τα σουτ των Κοντοβά, Τσεκούρα και Αγερώτη να μην βρίσκουν στόχο.

Τελικά οι ροσονέρι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Κοντοβά στο 60’ να εκτελεί κόρνερ με τον Πετρόπουλο από τη μεριά των φιλοξενούμενων να διώχνει την μπάλα και αυτή να κοντράρει στον Μακρή, καταλήγοντας στα δίχτυα του Κεφαλά για το 2-0. Στο 73’ ο Β. Ρακής έκανε τη σέντρα με τον Παπαστεργίου να πιάνει την κεφαλιά για το τελικό 3-0, με τον έμπειρο φορ να επιστέφει στη δράση μετά από 5 μήνες και να βρίσκει δίχτυα.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ- ΗΡΑΚΛΗΣ 3-0

Σκόρερ: (30’ Γιαμαλής, 60’ αυτ. Μακρής , 73’ Παπαστεργίου)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ (Φασουράκης): Γράντας, Μαστακούλης, Αγερώτης, Η.Ρακής (70’ Παπαστεργίου), Τσαρδακάς, Γιαμαλής, Τσεκούρας, Κοντοβάς, Σιγαλάκος (65’ Ρέλλος), Β. Ρακής, Καλαμάτας.

ΗΡΑΚΛΗΣ Β. (Κόφφας): Κεφαλάς, Μπατσικώστας (80’ Μάρκος), Γκαντής, Μακρής, Στρούγκης, Μπέσσας (70’ Καρπαθάκης), Ασλάνογλου, Πετρόπουλος, Νούσιας, Δαμάσκος, Τανός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου