ΤΟΠΙΚΟ

Η Αγία Παρασκευή κέρδισε τον Μαγνησιακό και τον πλησίασε

η-αγία-παρασκευή-κέρδισε-τον-μαγνησια-32006

Εκτός έδρας πανηγύρισε η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, πλησιάζοντας στους δύο βαθμούς και στην 9η θέση τον Μαγνησιακό, τον οποίο και κέρδισε με 3-1 στο «Κιούπι».

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 1ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Καραγιάννη, να μην μπορεί να κερδίσει τον Βίτσο.

Ευκαιρία χάθηκε και με τον Αλαμάνη στο 56’, αλλά στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το πρώτο τέρμα του αγώνα, όταν ο Κατσαγεωργίου με παράλληλη σέντρα από τα δεξιά βρήκε τον Καραγιάννη, που δεν λάθεψε για το 0-1. Με τη ψυχολογία στα ύψη οι παίκτες του Στέλιου Μαλακασιώτη πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 67’, με τον Αλαμάνη να βρίσκει δίχτυα με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά και με το δεξί για το 0-2. Παρά το «σοκ» οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν να μειώσουν τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Χατζητρακόσιας έστω και με λίγη δόση τύχης νίκησε τον Τσιτσιρίκο, ο οποίος δεν μπόρεσε να αποτρέψει τη μείωση του σκορ σε 1-2. Ενα λεπτό μετά ο διαιτητής Ρούσης έστειλε τις δύο ομάδες να δροσιστούν, στο απαραίτητο cooling break, με τον προπονητή των γηπεδούχων, Βασίλη Πανόπουλο, να διαμαρτύρεται έντονα, θεωρώντας πως η ομάδα του είχε το μομέντουμ για την ισοφάριση, η οποία δεν ήρθε ωστόσο ποτέ, με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής να φθάνει στην επίτευξη ακόμη ενός γκολ, όταν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και μετά από εκτέλεση πλάγιου, ο νεοεισελθόντας Τσίλογλου έκανε την ασίστ στον Αλαμάνη ο οποίος πλάσαρε προ του σημείου του πέναλτι για το τελικό 1-3.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-3

Σκόρερ:(70’ Χατζητρακόσιας – 57’ Καραγιάννης, 67’, 95’ Αλαμάνης)

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: (Πανόπουλος) Βίτσος, Κρανιάς (83’ Μάιπας), Βασιλείου, Κοντοβάς, Μαγιόγλου (68’ Γούτσιος), Πανόπουλος, Χατζητρακόσιας, Γκέρτσος, Θεοδωρόπουλος, Λιάρος, Μυλωνάς.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: (Μαλακασιώτης) Τσιτσιρίκος, Κούκιος, Μπόλης (94’ Τσίλογλου), Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Τρίμμης, Κατσαγεωργίου (87’ Ιωακειμίδης), Λιάτσικος, Αλαμάνης, Γιαννούλας (24’ λ.τρ. Μεγαγιάννης, 78’ Παναγιώτου), Καραγιάννης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου