ΤΟΠΙΚΟ

Λευκή ισοπαλία στον Πτελεό

λευκή-ισοπαλία-στον-πτελεό-40061

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Πρωτεσίλαος και Αίαντας σε μια αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχαν την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία της αναμέτρησης με τον Θ. Κατσαβριά να σουτάρει εντός περιοχής με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να διώχνουν την μπάλα πάνω στην γραμμή πριν καταλήξει στα δίχτυα του Μάνου. Νέα ευκαιρία λίγο αργότερα για τον Αίαντα με τον Μπιρτσάι να πιάνει το σουτ και τον Μάνου να απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ. Ο Πρωτεσίλαος στο πρώτο ημίχρονο δεν απείλησε ιδιαίτερα με την εικόνα να αλλάζει άρδην στην επανάληψη με τον Θ. Κόρκο λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού να σουτάρει και την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι της εστίας του Χαλάτση. Αργότερα ο Βαλωτής έπιασε την κεφαλιά εντός περιοχής με την μπάλα να φεύγει σύριζα άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ από καλή θέση του Παναγιώτου στο 76’. Στο 82’ νέα πολύ καλή στιγμή για την ομάδα του Θανάση Μπίλη με τον Παπαδόπουλο να πιάνει την κεφαλιά εξ’ επαφής αλλά να μην βρίσκει δίχτυα, με τον Βαλωτή στην τελευταία καλή ευκαιρία των γηπεδούχων από κοντινή απόσταση να μην βρίσκει δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο δεύτερο μέρος με τον Κατσαβριά να πιάνει την κεφαλιά με την μπάλα να περνά μόλις άουτ ενώ ο Μάνος είπε «όχι» σε τετ-α-τετ του Χειλά.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ-ΑΙΑΣ 0-0

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ (Μπίλης): Μάνος, Α. Λάμπος (75’ Λεϊμονής), Χασιώτης, Χολέβας, Μιχόπουλους, Σούδης, Κ. Κόρκος (60’ Παναγιώτου), Μαρμαρινός (60’ Θ. Κόρκος), Σιαμανίκος, Βαλωτής, Παπαδόπουλος.

ΑΙΑΣ (Κατσαμπέκης): Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Μπούρας, Τσόγκας, Μπιρτσάι, Πλαβός, Χειλάς, Ξηροκώστας, Μακανίκας, Αθ. Κατσαβριάς, Καλοδήμος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου