ΤΟΠΙΚΟ

Δύσκολο αλλά σημαντικό διπλό για τον Διαγόρα

δύσκολο-αλλά-σημαντικό-διπλό-για-τον-δ-40125

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΘ, ο Διαγόρας έφυγε με το διπλό από την Αγία Παρασκευή επικρατώντας με 2-1. Παρά την ήττα, η ομάδα του Στέλιου Μαλάκασιώτη δικαιούνταν κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση, καθώς έδειξε πολύ καλά στοιχεία, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες και δυσκολεύοντας αρκετά τους φιλοξενούμενους.

Ο Διαγόρας στην πρώτη του ουσιαστικά καλή στιγμή στη συνάντηση βρήκε δίχτυα όταν στο 16’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σπ. Καραπλιάγκου η μπάλα κατέληξε στον Καραμανλή που έκανε την σέντρα με τον Κ. Καραπλιάγκο να πετάγεται στην πορεία της και με πλασέ να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 22’, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μια ανάσα από την ισοφάριση όταν μετά από σέντρα του Γιαννούλα ο Τρίμμης έπιασε την κεφαλιά «ψαράκι» με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βουραζέρη.

Ο Διαγόρας διπλασίασε τα τέρματά του στο 72’, όταν ο Καραμανλής έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και με έξοχη ατομική ενέργεια βρέθηκε απέναντι από τον Τσιτσιρίκο, πλασάροντας εύστοχα για να διαμορφώσει το 0-2.

Η Αγία Παρασκευή παρά το εις βάρος της σκορ προσπάθησε να φτάσει στην ανατροπή και έφτασε κοντά σε ένα τέρμα με τον Καραγιάννη από θέση τετ-α-τετ να πλασάρει αλλά τον Βουραζέρη να του λέει «όχι» σε μια δύσκολη επέμβαση κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Τελικά οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-2 στο 83’ με τον Καραγιάννη να ανατρέπεται εντός περιοχής και τον ρέφερι της συνάντησης να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Γιαννούλας ο οποίος και σκόραρε.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1-2

Σκορερ: (83’ πεν. Γιαννούλας – 16’ Κ. Καραπλιάγκος, 72’ Καραμανλής)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μαλακασιώτης): Τσιτσιρίκος, Κούκιος, Παναγιώτου, Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Γιαννούλας, Κατσαγεωργίου (60’ Μπόλης), Λιάτσικος (68’ Μεγαγιάννης) Καραγιάννης, Τρίμμης, Αλαμάνης (76’ Ιωακειμίδης).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Καλογήρου): Β. Βουραζερης, Φαράντος, Ν. Βουραζέρης, Πρασσάς, Κ. Καραπλιάγκος, Σπ. Καραπλιάγκος, Καραμανλής (79’ Ακριβούσης), Καλλιακούδας (52’ Γουτούλης), Πάσχος (89’ Μπαδάκης), Καναβός, Γάρος (70’ Τρελόπουλος)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου