ΤΟΠΙΚΟ

Μια ανάσα από την άνοδο ο Θησέας, κέρδισε και τον Πύρασο

μια-ανάσα-από-την-άνοδο-ο-θησέας-κέρδισ-40220

Μεγάλο διπλό για τον Θησέα επί του Πυράσου στην Αγχίαλο με 4-2 με την ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου να χρειάζεται πλέον τέσσερις βαθμούς στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος για να στεφθεί πρωταθλήτρια και να πάρει την πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ Εθνική, σε ένα παιχνίδι στο οποίοι οι φιλοξενούμενοι «έχασαν» τον Σφάκα.

Συγκεκριμένα, ήταν το 35ο λεπτό, όταν ο Σφάκας ανατράπηκε από τον Τσιλίγκο, με τον τελευταίο να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα και τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων να τραυματίζεται άσχημα στην κλείδα κατά την πτώση του.

Ο Θησέας άνοιξε το σκορ με τον Αραμπατζή να είναι εύστοχος από τα 11 βήματα απέναντι από τον Σταντζούρη πλέον για το 0-1, αλλά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Πύρασος ισοφάρισε στο 42’ με κεφαλιά του Γκίνη ύστερα από φάουλ του Ζαχαράκη. Ο Θησέας όμως πήγε προηγούμενος στα αποδυτήρια με τον Βλάχο να σημειώνει το 1-2. Στο 50’ ο Ισά με πλασέ έκανε το 1-3 με τον Βλάχο με παρόμοιο τρόπο πέντε λεπτά αργότερα να σκοράρει για δεύτερη φορά για το 1-4. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-4 στο 84’ με ατομική ενέργεια του Ζαχαράκη, ο οποίος έσπασε την μπάλα στον Ίμπρα, με τον τελευταίο να βρίσκει τον Σιώμο που από το ύψος του πέναλτι βρήκε δίχτυα.

ΠΥΡΑΣΟΣ- ΘΗΣΕΑΣ 2-4

Σκόρερ: (42’ Γκίνης, 84’ Σιώμος – 35’ πεν. Αραμπατζής, 44’, 55’ Βλάχος, 50’ Ισά)

ΠΥΡΑΣΟΣ (Αρσένος): Τσιλίγκος, Στεργίου (36’ Σταντζούρης), Γιοβάνης, Μπασδάνης, Γκίνης, Γ. Τσάμης (70’ Μπαρμπούτας), Τσορμπατζής (70’ Δ.Τσάμης), Ζαχαράκης, Ίμπρα, Σιώμος, Σαμαράς(60’ Δαμάσκος).

ΘΗΣΕΑΣ (Παπαστεργίου): Στούκας, Ρουκάς(70’ Μερμίγκης), Αναστασίου, Ιωάννου, Μοράλες, Τανάγιας(60’ Αντζούρης), Σφάκας (36’ λ.τρ. Δημουλάς), Οικονόμου, Βλάχος, Αραμπατζής, Ισά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου