ΤΟΠΙΚΟ

«Καρδιοχτύπησε» αλλά νίκησε στο φινάλε ο Θησέας Αγριάς με 2-1 τον Πηλέα

καρδιοχτύπησε-αλλά-νίκησε-στο-φινά-48721

Δύσκολη επικράτηση για τον Θησέα, που νίκησε τον Πηλέα με 2-1 στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού στο βοηθητικό του ΕΑΚ και έτσι διατήρησε τη διαφορά του +6 από τον δεύτερο Διαγόρα, για την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ μετά και την 22η αγωνιστική.

Αραμπατζής και Οικονόμου σκόραραν για τους νικητές, ο Μπραχιμάι είχε ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης στον Θάνο για χειρονομία στην κερκίδα!

Ο Θησέας έκανε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, όταν στο 13’ ο Αραματζής επιχείρησε πλασέ έξω από την περιοχή, η μπάλα όμως χτύπησε το δεξί δοκάρι του Φηύγα. Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αραμπατζής ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0.

Στο 29’ ο Θησέας βγήκε με τρεις παίκτες στην αντεπίθεση, ο Αντζούρης έκανε τη σέντρα στο 2ο δοκάρι για τον Σφάκα, αυτός έδωσε με το κεφάλι στον Αραμπατζή, όμως ο τελευταίος δεν έκανε καλό σουτ, με τον Φηύγα να μπλοκάρει εύκολα.

Για τους φιλοξενούμενους, καλή ευκαιρία σημειώθηκε στο 23’ με τον Μπραχιμάι να κλέβει την μπάλα και έξω από την περιοχή να κάνει το συρτό σουτ, όμως ο τερματοφύλακας του Θησέα μπλόκαρε εύκολα.

Στο 2ο ημίχρονο ο Πηλέας ισοφάρισε ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, με τον Μπραχιμάι να βγαίνει απέναντι από τον Στούκα και να σουτάρει σωστά, βάζοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Ολα αυτά μέχρι τις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, όπου ο Θησέας κέρδισε φάουλ, οι φιλοξενούμενοι έκαναν αλλαγή όμως την ώρα που ο Θάνος έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο έκανε χειρονομία προς την κερκίδα, με τον διαιτητή να τον βλέπει και να του δείχνει την κόκκινη κάρτα.

Τελικά, ο Οικονόμου εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πηλέα, κάνοντας το 2-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΘΗΣΕΑΣ-ΠΗΛΕΑΣ 2-1

Σκόρερ: (21’ πεν. Αραμπατζής, 92’ Οικονόμου – 59’ Μπραχιμάι)

ΘΗΣΕΑΣ: (Παπαστεργίου) Στούκας, Ρουκάς, Αναστασίου, Δημουλάς, Ιωάννου, Οικονόμου, Ισά (47’ Τανάγιας), Σφάκας (63’ Μερμίγγης), Αραμπατζής, Κοτζαθανάσης, Αντζούρης (63’ Βλάχος).

ΠΗΛΕΑΣ: (Σιαμέτης) Φηύγας, Θάνος, Βαρσαμάς, Παπαπορφυρίου, Μπάντης, Βαΐτσης, Μπραχιμάι, Σιαμέτης (73’ Καναράς), Φώτου (60’ Μωραΐτης), Θεοδώρου, Τσελεπίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου