ΤΟΠΙΚΟ

«Χρυσό» τρίποντο για Ηρακλή στην έδρα του Μαγνησιακού

χρυσό-τρίποντο-για-ηρακλή-στην-έδρα-48729

Μεγάλης σημασίας από βαθμολογικής άποψης νίκη πέτυχε ο Ηρακλής Βόλου χθες το πρωί στο «Κιούπι», όπου απέναντι στον Μαγνησιακό κέρδισε με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι, που ήθελαν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής τα κατάφεραν κερδίζοντας έστω και με φτωχό σκορ την ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου, η οποία παρατάχθηκε χωρίς αλλαγές στον πάγκο της.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι ανήκε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είδαν τον Στρούγγη να απειλεί από μακριά, αλλά ο Βίτσος έπεσε στο γάμα με την μπάλα να βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι στο 31’, όμως η εστία του Μαγνησιακού παραβιάστηκε στις αρχές της επανάληψης, όταν μόλις στο πρώτο λεπτό του β’ μέρους, ο Πετρόπουλος συνεργάστηκε άψογα με τον Ασλάνογλου, ο οποίος δεν δυσκολεύθηκε να πετύχει το 0-1 με πλασέ από κοντινή απόσταση. Για τους φιλοξενούμενους δύο χαμένα τετ-α-τετ είχε ο Νούσιας και ακόμη ένα ο Τανός, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Βίτσο.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν δύο ευκαιρίες με τον Μυλωνά, ενώ γυριστό σουτ του Δανηλόπουλου από σέντρα του Οικονόμου, πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Κεφαλά.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1

Σκόρερ: (46’ Ασλάνογλου)

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: (Πανόπουλος) Βίτσος, Κρανιάς, Γκέρτσος, Μαγιόγλου, Πανόπουλος, Μάιπας, Οικονόμου, Χατζητρακόσιας, Μυλωνάς, Λιάρος, Δανηλόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: (Κόφφας) Κεφαλάς, Μπατσικώστας, Στρούγγης, Γεωργουλάκος (55’ Γκαντής), Πάντσιος, Μπέσσας (46’ Πετρόπουλος), Ασλάνογλου (85’ Καρπαθάκης), Κεμάλλι, Νούσιας, Γκάγκας, Τανός (88’ Μάρκος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου