ΤΟΠΙΚΟ

Μίλησε η έδρα για τον Διαγόρα

μίλησε-η-έδρα-για-τον-διαγόρα-48750

Τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Σαρακηνό κατέκτησε ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, ο οποίος για την 22η αγωνιστική εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα, για να σκοράρει από μία φορά σε κάθε ημίχρονο.

Συγκεκριμένα στο 35’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γάρο να βρίσκει με όμορφη σέντρα στον Καναβό, με τον τελευταίο να πετυχαίνει το 1-0 πλασάροντας ιδανικά τον Γράντα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στα μέσα της επανάληψης έφτασαν στην επίτευξη ακόμη ενός γκολ, όταν ο Πάσχος ελίχθηκε ωραία μέσα στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ υπέρ της ομάδας του Λευτέρη Καλογήρου.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ 2-0

Σκόρερ: (35’ Καναβός, 66’ Πάσχος)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: (Καλογήρου) Β. Βουραζέρης, Φαράντος, Ν. Βουραζέρης, Πρασσάς, Δημητριάδης (86’ Ακριβούσης), Σπ. Καραπλιάγκος (88’ Τρελόπουλος), Καραμανλής, Καλλιακούδας, Πάσχος, Καναβός (80’ Κ. Καραπλιάγκος), Γάρος (67’ Γουτούλης).

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: (Φασουράκης) Γράντας, Γ. Μαστακούλης (60’ Ρέλλος), Ηλ. Ρακής, Γιαμαλής, Τσαρδακάς, Καλαμάτας, Τσεκούρας, Κοντοβάς, Σιγαλάκος (70’ Αγερώτης), Β. Ρακής (46’ Χρ. Γκάμπας), Στεργιόπουλος (46’ Μελίσσης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου