ΤΟΠΙΚΟ

Πήρε «διπλό – ανάσα» η Αγία Παρασκευή

πήρε-διπλό-ανάσα-η-αγία-παρασκευή-48778

Τρεις πολύτιμους βαθμούς μάζεψε χθες η Αγία Παρασκευή, η οποία έφυγε νικηφόρα από την έδρα του Αίαντα Σούρπης του οποίου και επικράτησε με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι του Στέλιου Μαλακασιώτη ευτύχησαν να προηγηθούν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Καραγιάννης με σουτ – κεραυνό δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χαλάτση, κάνοντας το 0-1. Το 0-2 ήρθε λίγο πριν το φινάλε του αγώνα και συγκεκριμένα στο 88’, με τον Τρίμμη να πλασάρει εύστοχα, «κλειδώνοντας» το τρίποντο για την ομάδα του.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, οι οποίοι στερήθηκαν των υπηρεσιών του Θανάση Κωστούλα καθώς την ίδια ώρα βραβεύονταν από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, δοκάρι είχε τόσο ο Κατσαβριάς στο 17’, όσο και οι Ξηροκώστας με κεφαλιά στο 33’ και Χειλάς με πλασέ στο 50’.

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Χουλιαράς (46’ λ.τρ. Μπούρας), Πλαβός, Καλοδήμος, Τσόγκας, Τσιάτσιος, Ξηροκώστας, Μακανίκας, Χειλάς, Κατσαβριάς.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Κούκιος, Παναγιώτου, Λούμπαρδος (65’ Κατσαγεωργίου), Χατζημητροφάνης, Λιάτσικος, Τρίμμης (89’ Ιωακειμίδης), Γιαννούλας (70’ Μπόλης), Αλαμάνης, Καραγιάννης, Καλόγηρος (65’ Μεγαγιάννης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου