ΤΟΠΙΚΟ

Κλοπή στα αποδυτήρια του Εθνικού, στις τουαλέτες τα δελτία της ομάδας!

κλοπή-στα-αποδυτήρια-του-εθνικού-στις-48845

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

Προ εκπλήξεως βρέθηκαν οι παράγοντες του Εθνικού Βόλου το Σάββατο το μεσημέρι και λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο παιχνίδι με την ΑΕ 2002, μιας και όπως ισχυρίζονται βρήκαν παραβιασμένη την πόρτα των αποδυτηρίων τους στο ΕΑΚ Βόλου και αρκετά πράγματα να έχουν κάνει φτερά!

Η διοίκηση των κιτρινόμαυρων κάλεσε την Αστυνομία, όπως τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Μάκης Γαρμπής στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ, ωστόσο μέχρι να βρεθούν τα δελτία της ομάδας, (σ.σ. στις τουαλέτες των αποδυτηρίων) η αποστολή άργησε να μεταβεί στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Νηλείας, όπου βρέθηκε στις 4.10μ.μ. και δέκα λεπτά μετά την προγραμματισμένη σέντρα, όπου δεν πρόφτασε να πραγματοποιήσει τη καθιερωμένη προθέρμανση πριν το παιχνίδι με την ομάδα των Καλών Νερών, από την οποία και ηττήθηκε με 8-1. Οσον αφορά το μέλλον του ιστορικού συλλόγου βρίσκεται στον αέρα, καθώς δεν αποκλείεται η αποχή του από τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (21η αγωνιστική)

AE 2002-Εθνικός 8-1

Σκόρερ: (3’, 70’, 80’ Στουμποβίκος, 65’,85’ Χ. Παπαϊωάννου, 10’ Πολυχρόνου, 30’ Κουβαράς, 88’ Κουνατίδης – 80’ Βέργος)

Εύκολη νίκη πέτυχε η ΑΕ 2002, απέναντι στον Εθνικό, ο οποίος από το 40’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Θανόπουλου. Τρία τέρματα πέτυχε ο Στουμποβίκος, ο οποίος και άνοιξε τον χορό των γκολ, ενώ δύο σημείωσε ο Χ. Παπαϊωάννου και από ένα οι Πολυχρόνου, Κουβαράς και Κουνατίδης. Το γκολ της τιμής για τον Εθνικό σημείωσε ο Βέργος στο 80’.

ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσιος, Βερντόβα (60’ Γαλάνης), Κ. Παπαιωάννου (70’ Σταθόπουλος), Κόρδα, Καλαιντζίδης (70’ Βέργος), Παρίσης (60’ Κουνατίδης), Πολυχρόνου, Χ. Παπαιωάννου, Κουβαράς, Στουμποβίκος

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπέικος, Θανόπουλος, Τσούμος, Κατσαρός, Ματζανάς, Βαλέρα, Παλάντζας, Κοντορίζος, Βέργος, Μπέης, Αλτίνης

Ιωλκός-Κένταυρος 2-0

Σκόρερ: (30’ Τόρο, 40’ Πιτσάβας)

Με 2-0 επικράτησε του Κένταυρου Νοτίου Πηλίου η Ιωλκός, με την ομάδα του Φώτη Αγραφιώτη να προηγείται στο 30ο λεπτό με σουτ του Τόρο, για να ακολουθήσει 10 λεπτά μετά νέο τέρμα, αυτή την φορά από τον Πιτσάβα. Το έργο των γηπεδούχων έγινε πιο εύκολο στη συνέχεια προκειμένου να διατηρήσουν το προβάδισμα, μιας και οι Γερ. Πότσκα, και Μπογδανίδης των φιλοξενούμενων αποβλήθηκαν στο 75’ για εξύβριση.

ΙΩΛΚΟΣ: Ζάχος, Μπέκος (65’ Παππάς), Παρασχούδης, Ν. Βαρελόπουλος, Νίκου, Γεωργούλας, Πιτσάβας, Γάκιας (75’ Παπαθεοδώρου), Καραπάνος (80’ Ν.Μ. Βαρελόπουλος), Τόρο, Κάβουρας.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Γιούλι Πότσκα, Εκταρίδης (46’ Λιάτζουρας), Τσιργής, Νιτσάι, Λαμπαδάρης, Γερ. Πότσκα, Καμάμι, Τσοπίνης, Τσίγκας, Σαρακατσάνος (80’ Κωνσταντινάκης), Μπογδανίδης.

Τοξότης-Μακρινίτσα 1-1

Σκόρερ: (73’ Λ. Δενελάβας – 30’ Ντίτσιος)

Την έκπληξη της αγωνιστικής πραγματοποίησε η Μακρινίτσα, η οποία έφυγε αλώβητη από την έδρα του Τοξότη, αναγκάζοντας τον να αρκεστεί στο βαθμό της ισοπαλίας, παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίκτες του Θ. Χρυσοχού. Για την ομάδα του Κ. Ρέππου, ο Ντίτσιος άνοιξε το σκορ στο 30’, εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας για το 0-1, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λ. Δενελάβας με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλστο 73’.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πασπαλάρης, Καρασιώτος (31’ Λέτσιος), Σπαθαριώτης (66’ Μαρούφ), Καραγγέλης, Ν. Δενελάβας, Σκλαπάνης, Βέτσικας, Κολιός, Λ. Δενελάβας, Κόρμπας, Γουλιώτης (40’ λ.τρ. Μπαλαμώτης).

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Ι. Σαραφίδης, Αρβανίτης, Τσιλιόπουλος, Σωτηρίου, Σαρακατσάνος, Φράγκος, Ντίτσιος, Παλαμιώτης, Ντελάκος (73’ Δημητρόπουλος), Αδαμάκος (85’ Χριστογιαννούλας), Αρ. Σαραφίδης (28’ λ.τρ. Παπακώστας).

Ν. Μαγνησιακός-Ελευθεριακός 2-0

Σκόρερ: (40’ Σκέρντι, 78’ Τάρε)

Νίκη με 2-0 για τον Νέο Μαγνησιακό κόντρα στον Ελευθεριακό. Το 1-0 πέτυχε στο 40’ με κεφαλιά ο Σκέρντι και το τελικό 2-0 ο Τάρε στο 78’ με σουτ εκτός περιοχής.

ΝΕΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Μήτσας, Τσονάκης, Κωστής, Κατσίφας, Πέτρου, Δοδοντζίδης, Χριστοδούλου, Τζιότζιος (60’ Μπαλλάς), Τάρε, Μεταξάς (70’ Τσιγαρίδας), Σκέρντι (81’ Ευαγγελάκος).

Δύναμις-Λεχώνια 1-1

Σκόρερ: (56’ Πλόχα – 25’ Φιλίππου)

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Δύναμις και Λεχώνια, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 25’ με κεφαλιά του Φιλίππου μετά από σέντρα του Καμπέρη. Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε από τον Πλόχα με μονοκόμματο σουτ μετά από την σέντρα του Μαλλιαρού στο 56’.

ΔΥΝΑΜΙΣ: Τ. Μπαρδόκου, Μαλλιαρός (80’ Κολοβός), Παπαδήμας, Βεργοζήσης, Φασούλας, Ντ. Μπαρδόκου, Δουλάς, Πατσής (60’ Πρίφτης), Λάμπης, Πλόχα, Μάστορας

ΛΕΧΩΝΙΑ: Παλαιορούτης, Λιόλιος (4’ Ξενάκης), Ντενίς, Κωνσταντινίδης, Μανούσος, Χρυσοχοΐδης (60’ Καραγιάννης), Φιλίππου, Αγγελής, Μπικοράρος (70’ Μαμούρης), Χατζηκώστας (82’ Μπακογιάννης), Καμπέρης.

Αγία Άννα-Ν.Α. Νίκης Δεν ορίστηκε

Ρεπό: Ιάσων Αλ. Μεριάς

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου