ΤΟΠΙΚΟ

Τρίποντο «ανάσα» για Πηλέα

τρίποντο-ανάσα-για-πηλέα-62195

Στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής ο Πηλέας πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα επικρατώντας με 3-0 του ουραγού Άνθιμου Γαζή. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 41’ με πλασέ του Θεοδώρου εντός περιοχής έπειτα από φάουλ του Σιαμέτη με τον Μπραχιμάι στο 73’ με σουτ από πλάγια θέση ύστερα από έξοχη κάθετη στον χώρο του Θεοδώρου να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με σουτ από πλάγια αριστερά ο Βαρσαμάς στο 82’ με τους γηπεδούχους να βρίσκονται πολύ κοντά σε ένα τέταρτο τέρμα με τον Θεοδώρου να πιάνει το σουτ και την μπάλα να περνά ξυστά άουτ. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα και έγιναν απειλητικοί κυρίως με το ανάποδο ψαλιδάκι του Κίτσα που έβγαλε εντυπωσιακά στην γωνία του ο Φηυγάς, όπως και με τον Παπαδόπουλο στο 9’ και στο 13’ να απειλεί με σουτ αλλά να μην βρίσκει δίχτυα.

ΠΗΛΕΑΣ-AΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ 3-0

Σκόρερ: (41’ Θεοδώρου, 73’ Μπραχιμάι, 82’ Βαρσαμάς)

ΠΗΛΕΑΣ (Σιαμέτης): Φηυγάς, Φώτου, Σιαμέτης, Παπαπορφυρίου, Μπάντης (75’ Καζάκης), Βαΐτσης (83’ Δεδούσης), Μπραχιμάι (83’ Αναστασόπουλος), Μωραΐτης, Θεοδώρου, Θάνος(65’ Βαρσμάς), Τσελεπίδης.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ (Κατσικαδάμος): Γκούρης, Σεραφίδης, Αλεξίου (82’ Μπόγιαν), Κατσικαδάμος, Αντζούρης, Κωστάκης (85’ Λάσκος), Βούλγαρης, Κίτσας, Ταφίλης (82’ Αβδιάι), Μπισμπέος (65’ Καρούτσος), Παπαδόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου